Tippek karácsonyi díszekhez

Olvasási idő 2 perc

A fenyőfa árusok gyülekeznek, a rádióban ünnepi dalok csilingelnek, mi pedig legszívesebben egész nap mézeskalács illatban ücsörögnénk otthon, egy forró teával teli bögrén melegítve kezeinket. Szívünket bizonyára már ráhangoltuk a karácsonyra, de mi a helyzet a lakásunkkal? Itt az idő, hogy otthonunk is ünnepi öltözetet öltsön!

Tovább >>

Faldekorációs ötletek

Olvasási idő 2 perc

Amikor tervezek egy lakást, mindig előkerül a kérdés, hogy hogyan kellene dekorálnom egy-egy falfelületet, hogy az hozzáadjon a térhez és ne felborítsa a kialakult rendet.

Sokszor nyúlok tapétához, hiszen az egyik leglátványosabb díszítés és legegyszerűbb formájában is mindig egy kicsit extravagánsabb, mint bármilyen festés.

Tovább >>

Hogyan spóroljunk a kivitelezés során és min?

Olvasási idő 5 perc

Örök kérdés, ha befektetési ingatlanról van szó vagy saját otthonunkról, igyekszünk mindig kihozni a legtöbbet a legkevesebbért. Min érdemes spórólni, hogyan és miért? Erre keresem most a választ.

Tovább >>

Mit lehet kihozni egy kandallóból?

Olvasási idő 3 perc

E-nterior “háztűznéző” pályázatunk kapcsán egyik olvasónk egy érdekes kéréssel fordult hozzánk. Tovább >>

Problémák felújításoknál – ki a felelős?

Olvasási idő 4 perc

Mindig lehet hallani történeteket, hogy ez vagy az a kivitelezéskor félresikerült, elszabta az asztalos a méreteket, nem bírta el a fal a kiválasztott csempét, kiderült, hogy mégsem megfelelő kopásállóságú a padlólap. Mindenki követ el hibákat, de ki a felelős? Összeszedtem 4,  felújítás vagy átalakítás során keletkező problémát, nézzük meg, ki a felelős, a lakberendező, a kivitelező vagy a megrendelő?

Tovább >>