Tippek karácsonyi díszekhez

Tippek karácsonyi díszekhez

Tippek karácsonyi díszekhez

A fenyőfa árusok gyülekeznek, a rádióban ünnepi dalok csilingelnek, mi pedig legszívesebben egész nap mézeskalács illatban ücsörögnénk otthon, egy forró teával teli bögrén melegítve kezeinket. Szívünket bizonyára már ráhangoltuk a karácsonyra, de mi a helyzet a lakásunkkal? Itt az idő, hogy otthonunk is ünnepi öltözetet öltsön!

Legyünk kreatívak!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Egyre nagyobb a forgatag az üzletekben, így ahelyett, hogy sorban állásra vesztegetnénk az időnket, ügyeskedjünk otthon, a háztartásban megtalálható dolgokat felhasználva! Sokkal nagyobb móka és öröm olyan díszekkel ékesíteni környezetünket, melyet mi magunk készítettünk. Akár párunkat, gyermekeinket is bevonhatjuk az alkotásba, hogy még különlegesebb élmény legyen!

homemade-christmas-ornaments-ideas-gp6ruorw

Szemet gyönyörködtető, illatos díszek

Ha nem csak látványos, hanem illatozó dekorációra vágyunk, akkor számtalan okunk van az örömre, hiszen csupa jó dolog közül választhatunk! Ez úttal a narancsra nem csak vitaminbombaként tekinthetünk, hanem dekorációként is!

Karácsonyfadísz narancsbólKarikára szeletelt, kiszárított formában mesésen mutat a fenyőfára akasztott díszként, de akár az adventi koszorúnak, az asztalnak vagy az ajtódísznek is tökéletes alkotóeleme lehet. Fűszereink között is érdemes körbeszimatolni! Néhány rúd fahéj, az a csodálatos csillagánizs és például a szegfűszeg is számtalan lehetőséget rejtenek magukban!

Diók és tobozok

750x400

Ha nincs sok időnk és egyébként sem érzünk magunkban affinitást az aprólékos, kézzel készített díszek ragasztgatására, akkor sem kell lemondanunk az egyedi dekorációról! Egy csinos kis tányérba elhelyezett dió-és mandulaszemek, esetleg egy kis műhóval lefújt tobozok már egészen fel tudják dobni az asztal látványát! Sőt, akár még ültetőkártyák tartójaként is felhasználhatjuk őket, amikor az egész család együtt vacsorázik!

Elmaradhatatlan fények!

750x300

Semmi kétség, a meghitt, szeretetteljes hangulat megkoronázói a fények! Legyen szó gyertyákról, bohókás színes égőkről, vagy lágy, meleg színű hangulatvilágításról, fények nélkül nem ünnep az ünnep! Az égősort már most elővehetjük, nem kell várnunk vele a fenyőfa díszítéséig! Mécseseinket pedig csinos kis befőttes üvegekbe bújtathatjuk, amiket egyszerűen és nagyszerűen feldobhatunk néhány szalaggal, vagy üvegfestékkel.

Leljük örömünket a készülődésben és éljük meg igazán a karácsony gyönyörű pillanatait!

Forrás: christmasdecorated.com, womanway.com, meska.hu

Olvastad már?
Otthonunk szíve, a nappali
Hogyan tegyük szebbé könyvespolcunkat?

No Comments

Post A Comment