Lakberendezési szolgáltatások

Olvasási idő < 1 perc

Szeretném számodra a legmegfelelőbb szolgáltatásomat ajánlani a terveztetni kívánt alapterület és a költségvetésed alapján. Létezik online és személyes, tervezés és tanácsadás is, ezeknek több variációja aszerint, hogy éppen mire van szükség. Ehhez kattints az alábbiak valamelyikére. Ha minden szolgáltatást látni szeretnél, kattints ide.

Mekkora az ingatlan alapterülete?

Azt érdemes beleszámolni, amivel kapcsolatban tanácsot kérsz vagy terveztetni szeretnéd. Ha nem a teljes ingatlanról van szó, a kis mérethez igazított szolgáltatásaimat javaslom.

Miért van erre szükség? A kisebb ingatlanokhoz, részfelújításokhoz sokszor nincs szükség bonyolult megoldásokra és van, hogy meglévő dolgokkal kell dolgozni, amit nem lehet módosítani. Ilyenkor a tanácsadás vagy tervezés menete egészen más, mint egy közepes vagy nagy méretű ingatlannál. A nagy méretű ingatlanoknál a tanácsadás sokszor viszont kevés, komplex megoldásokra van szükség.

Kis méretű ingatlanok

  • Ha nem teljes ingatlan felújítást vagy terveztetést szeretnél
  • 75 négyzetméter alatti a tervezendő alapterület

Közepes méretű ingatlanok

  • 75 négyzetméternél nagyobb a tervezendő terület
  • 200 négyzetméternél kisebb a tervezendő terület

Nagy méretű ingatlanok

  • 200 négyzetméter feletti tervezendő terület

Kérdésed van?

Ha szeretnéd megnézni az összes szolgáltatást, a lentebbi linken megtalálod. Ha kérdésed van, írj nekem a lenti űrlapon:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet