Trendi szobák tinédzser lányoknak

Trendi szobák tinédzser lányoknak blogbejegyzés

Trendi szobák tinédzser lányoknak

Mind voltunk kamaszok, tudjuk mik ennek az életkornak a sajátosságai. Az első és legfontosabb: ami korábban kedves volt, az hirtelen ciki lesz! Lássuk hogyan tehetünk tinédzser lányaink kedvére, hogy szobájuk a világ legklasszabb helye legyen, mi pedig a legjobb anyukák!

Tizenéves lányaink sokszor állítanak minket kihívások elé. Nem mindig egyszerű a kedvükre tenni, változik a véleményük, az érdeklődési körük a hangulatuk és a stílusuk. Meghatározó érzésük, hogy ők már nem gyerekek, szeretnének minél inkább a felnőtt nők táborába tartozni. Ha szobájukban még mindig a gyerekkori tapéta díszeleg és a bútorok is a kislányos hangulatot idézik, akkor itt az idő az átalakításra! Teremtsünk számukra olyan közeget, ami összhangban van kibontakozó személyiségükkel!

Melyik szín a bájos és a lányos?

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

A rózsaszín, lila és púderes árnyalatok örökre megmaradnak az igazi lányos színek. Lánykánkkal együtt ezek a színek is tovább érlelődnek, a babás, lágy árnyalatokat  harsányabb, élettel teli tónusokkal váltsd fel, ilyen például a pink, a magenta vagy a ciklámen.

rózsaszín_kék_lányszobafotó: pinterest.com

A másik tábort éppen azok a lányok képviselik, akik tüntetnek és tiltakoznak a rózsaszín ellen. Ilyenkor nincs is jobb, mint felfedezni, hogy mennyire fantasztikus árnyalatai vannak a sárgának, a türkizkéknek vagy a zöldnek, sőt még a szürkének is! Ezek közül bármelyik imádnivaló lehet egy lányszobában is!

szurkes_aranyalatu_lanyszobafotó: homedit.com

Van kedvenc mintája? Baglyos, virágos, pöttyös vagy kockás rajongó? Mi sem egyszerűbb! A visszatérő motívumok remekül öltöztetik az enteriőrt, karaktert adnak neki. Ha van olyan hobbija, mely megjeleníthető a dekorációban is, akkor csak egy kis tudatosságra és szépérzékre van szükség ahhoz, hogy ezek emeljék a szoba hangulatát.

parnak-az-agyonfotó: pinterest.com

Tipp: Gyűjt valamit? Legyenek egy helyen! Párnák az ágyon, vagy egy polc, ahol a mackó gyűjteménye táborozik, esetleg különleges képkeretekbe tett képek, ékszeres dobozok – együtt minden jobb, mint szétszórva. 

izzosor_fenykepek_a_falonfotó: pinterest.com

Az alapvető bútorokon és kiegészítőkön túl fontos, hogy legyen egy kis plusz szabad hely, hogy ha átjönnek a barátnők, akkor kényelmesen elférjenek csacsogás közben. Lehet ez néhány babzsákfotel, de egy nagy, puha szőnyeg is kiválóan megfelel a célra, ahol könnyedén elterülve ki lehet beszélni a hős lovagokat.

fuggoszekekfotó: pinterest.com

Tipp: Lepd meg lányodat egy függőszékkel! Nem csak dekoratív és kényelmes, de nagyon különleges is. Hiszen minden kamasznak kell egy hely, ahová néha elvonulhat mélázni, olvasni, vagy szerelmes verset írni.

Dekorációk
A legnépszerűbb dekorációk között az élen vannak a falmatricák és a lámpafüzérek, hangulatlámpák. Megunhatatlan kedvenc a szoba tulajdonosának neve az ajtón vagy a falon, mely valóban nem csak kisbabáknál kedvelt látványelem, hanem tizenéveseknél is. Nagyon szeretjük az ablak alatti ülőkéket, ezeket is szívesen ajánljuk és tervezzük gyerekszobákba.

név_a_falonfotó: pinterest.com

Praktikus kiegészítők és tárolók
Mindezek mellett, hogy ne csak a szépség, hanem a praktikum oltárán is áldozzunk egy kicsit, bármennyire is igyekszünk rendet tartani és erre nevelni csemeténket is, a káosz valahog mindig felüti a fejét. Megváltás ezekben az években egy szobainas, amire rá lehet dobálni néhány ruhadarabot, valamint néhány frappáns tároló, hogy a csecsebeszék, kendők, nyakláncok és táskák hada is kényelmesen elférjen. A sminkkészletek, hajcsatok és parfümök pedig nem is lehetnének becsesebb helyen, mint egy fésülködőasztalon!

kendőtároló
fotó: buzzfeed.com

Reméljük kedvet kaptál meglepni lányodat egy szuper felújítással és átalakítással, amiben mindnyájan örömötöket fogjátok lelni!

Olvastad már?
15 ötlet képgaléria kialakítására
Éljenek a pöttyök és a csíkok

No Comments

Post A Comment