Modern babzsákfotelek

Modern babzsákfotelek

Modern babzsákfotelek

Lakásunk berendezése során a tökéletességre törekedve időnként elfeledkezünk a kreatív, formabontó, egyedi kiegészítőkről. Pedig a megszokottól való elrugaszkodás, egy üde színfolt nagyon jót tehet lakásunknak és nekünk is!

Gondoltál már rá, hogy nem csak egy szép kanapé vagy egy szekrénysor lehet ékessége a lakásnak, hanem egy babzsákfotel is? Nézd meg milyen nagyszerűek a modern változatok!

Színes babzsákfotelek nappalibanfotó: houzz.com

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Anyagok és felületek
Szerencsére jobbnál jobb, szemrevaló, praktikus és nagyon igényes babzsákfotelek közül válogathatunk színek, anyag és méret tekintetében is. Egy vízlepergető anyag mindig kedvezőbb, ha szeretünk egy bögre kávéval kuckózni a fotelben, de hajlamosak vagyunk kilöttyinteni italunkat, hiszen egy babzsákos ülőalkalmatosságban egyébként is ügyesen kell helyezkedni. Aki viszont inkább csak egy könyvet visz magával a kis szigetre, ejtőzzön pihe-puha borítás ölelésében.

Fekete babzsákfotel modern nappalibanfotó: tianyunjixie.com

Tipp: A könnyű tisztítás érdekében keress olyan típust, melynek lezipzározható a huzatja! Sőt, így még cserélheted is a huzatot, ha már meguntad. Varrass rá olyan anyagot, mely illik a takaró vagy a függöny színéhez, mintájához, így újra és újra átélheted az újdonság varázsát!

Babzsákfotel kis szobábanfotó: magiswall.hr

Kis lakásban remek megoldás, ha szükség van egy plusz ülőhelyre, viszont van lehetőség eltüntetni valahová, ha éppen nincs rá szükség. Használhatjuk tv nézés közben, baráti összejövetelkor, ha home office közben elfáradtunk a számítógép előtt és szívesen dolgoznánk más pozícióban, ezen felül bármikor, amikor egyszerűen nincs kedvünk a földön ülni.

Színes babzsákfotelek modern enteriőrbenfotó: home-designing.com

Formák
A hagyományos “amőbás” típuson kívül is vannak ám formás babzsákok, az egyik legérdekesebb a csepp alakú, de vannak tömör, valódi fotel alakjához hasonlóak és puff szerűek is.

csepp-alaku-babzsakfotelfotó: pinterest.com

Fotel alakú babzsákfotó: decoist.com

Kicsiknek és nagyoknak
A gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a babzsákfotel kedves tulajdonságait. A csemeték garantáltan imádni fogják a belehuppanást, a babszemek “csikizését” és a fotel formájának változását. A szülők számára pedig igazi lakberendezési gyöngyszem lehet, hiszen dekoratív, laza, fiatalos, mégis ízléses.

Babzsákfotel gyerekszobábafotó: skardash.com

Ha saját otthonodba nem tudod elképzelni, gondolj arra, hogy valaki más örülne-e neki. Születésnapra, névnapra, karácsonyra is remek ajándék ötlet!

Olvastad már?
Lakásátalakítást igénylő élethelyzetek 1. – Az 1. gyermek érkezése
A leggyakoribb lakberendezési hibák + megoldások

No Comments

Post A Comment