Karácsonyi lakásdekorációk

Karácsonyi lakásdekorációk blogbejegyzés

Karácsonyi lakásdekorációk

Már csak néhányat kell aludni karácsonyig, lassan mindenhol beszerzésre kerülnek a fenyőfák, az ünnepi fogások hozzávalói és az ajándékok is. A nagy hajrában ne feledkezzünk meg otthonunk dekorálásáról sem, néhány aprósággal csodás hangulatot teremthetünk karácsonyra és az év utolsó napjaira!

Bejárati ajtó, lépcsőkorlát
A bejárati ajtó a legelső, amit megpillantanak a hozzánk érkező vendégek, ezért már ajtónk kidíszítésével is tehetünk azért, hogy igazán jó hangulatú legyen a fogadásuk. Egy szép koszorú, egy kedves függesztett dísz vagy feliratos tábla remek előfutára a lakásban elénk táruló látványnak. Ha van lépcsőfeljárónk mindenképpen ragadjunk magunkhoz néhány fenyőfaágat, széles bordó szalagot, izzósort, esetleg díszgömböket, hogy a korlátot is ünnepi köntösbe öltöztessük.

Lépcsőfeljáró karácsonyi dekorációfotó: lowes.com

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Fényfüzérek
Nagy népszerűségnek örvendenek a fényfüzérek, melyek egyre többféle stílusban kaphatóak. Egyik kedvencünk a “cotton ball” néven ismert, pamut labdácskákból álló gömblámpasor, mely rengeteg féle variációban megtalálható, de akár mi magunk is összeállíthatjuk a számukra legkedvesebb színkombinációt. Nagyszerű hangulatot kölcsönöz otthonunknak és az ünnep elmúltával sem kell száműznünk a karácsonyfa díszekkel együtt. Egész évben tökéletes díszítés lehet bármelyik helyiségben, akár hangulatlámpaként használjuk, akár világítás nélkül, csak úgy önmagában.

Ünnepi gömblámpasorfotó: alkonylampa.hu

Kandalló
Legyen igazi kandallónk vagy látványkandallónk, mindkét típust kreatívan dekorálhatjuk apróságokkal. A párkányra tehetünk girlandot, akaszthatunk adventi naptárat,  gyertyákat vagy egy üveg búra alatt díszgömböket. Hogy még mutatósabb legyen, elő a mikulásvirágokkal és az eleven, illatos fenyőágakkal tökéletesíthetjük.

Karácsonyi nyereményjáték ffa20c sáfránysárgaGyűjts össze 5 kódot és nyerj egy e-bookot a falszínekről! 

Kandalló karácsonyi díszekkelfotó: yuyek.com

Örömteli készülődést kívánunk!

Olvastad már?
Tippek karácsonyi díszekhez
Kandalló kalauz

1 Comment
  • Andrea
    Posted at 20:41h, 22 december

    Nagyon szépek ezek a karácsonyi enteriőrök! Éppen nappalik berendezését fürkészem, mert karácsonyra ezt a kanapét kértem és nagyon remélem, hogy meg is kapom! 🙂 Üdvözlettel: 

Post A Comment