Instant közért a konyhában: a kamravasalat

Instant közért a konyhában: a kamravasalat

Instant közért a konyhában: a kamravasalat

A legtöbb nő számára nagy fejtörést okoz a konyhai tárolás praktikus megoldása és nem is csak azoknak, akik mókus módra szeretnek gyűjtögetni és tartalékolni, hogy kamrájuk mini közértként üzemelhessen. Ha eddig nem találtál igazán jó megoldást, nézd meg milyen lehet az élet a kamravasalattal!

Tréfás neve valóban arra utal, mintha egy nagy, tágas kamrát kivasaltak volna, így egy csomó helyet megspóroltunk, mégis van elég helyünk a legszükségesebb dolgok elhelyezéséhez és még az áttekinthetőségük is lényegesen egyszerűbb.
kamravasalat
A kamravasalat előnye, hogy rendkívül helytakarékos és strapabíró, bár értelemszerűen nem lehet túl sok súllyal terhelni. Számtalan kivitelezésben megtalálható, de egy jó asztalos segítségével személyre szabottan készíttethető is.
keskeny kamravasalatok
Ideális megoldás olyan lakásban, ahol nincs külön helyiség a száraz élelmiszerek, konzervek, fűszerek, tészták tárolására, vagy ha van elég hely, de szeretnéd, hogy a fűszerek, teák és olajak mindig kézre essenek az egyik konyhabútorban kialakított kamravasalatnak köszönhetően.
Kihúzható kamravasalat modern konyhaszekrényben

Olvastad már?
Erre figyelj, ha konyhaszigetet szeretnél
Okos otthonok

No Comments

Post A Comment