Húsvéti lakásdekorációs ötletek

Húsvéti lakásdekorációs ötletek

Húsvéti lakásdekorációs ötletek

Bár a húsvéti sürgés-forgás általában a díszes tojások elkészítéséről, az ünnepi fogások összeállításáról és a nagy bevásárlásáról szól, érdemes időt szakítanunk otthonunk dekorálására is. Idén ne érjük be a húsvéti nyuszis abrosszal és báránykás szalvétával! Nem kell nagy kiadás, anyagiak helyett inkább időt fordítsunk a díszek elkészítésére. Íme néhány egyszerű és nagyszerű ötlet!

A pasztell színek, halvány sárga, rózsaszín, lila, kék és zöld árnyalatok ennek az időszaknak a jellemzői. Vigyünk haza minél több élővirágot, tulipánt, nárciszt és jácintot, s ez alkalommal ne csak egy vázába tegyük őket, hanem használjuk fel őket a dekorációhoz is!

1. Dekoráljuk a kertet, a teraszt vagy az előszobát!
Lepjük meg vendégeinket néhány kerti dekorációval, hogy már érkezésükkor el legyenek varázsolva a kreatív kellékektől. Poroljuk le a nem használt mintás gumicsizmákat, vásároljunk egy csokor tulipánt, nárciszt és néhány ág aranyesőt vagy barkát! Szúrjuk őket egy oázisba, majd béleljük ki a csizmát valamennyi újságpapírral, hogy megtartsa a növényeket és már készen is van a vidám és szemrevaló húsvéti kerti dekor!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

tavaszi virágok gumicsizmában

2. Ne feledkezzünk meg az ajtódíszről sem!
Az ajtóhoz lépve újabb meglepetést okozhatunk egy hangulatos ajtódísszel. Itt is érvényesülhetnek a virágok, de akár díszes tojásokkal, nyuszi figurákkal, egyéb kiegészítőkkel is játszhatunk. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Nézzétek mennyire imádnivaló a képen látható esernyő!

húsvéti dekoráció

húsvéti ajtódíszekfotók: fashion.businessdailyheadlines.com

3. Az ünnepi asztal ékességei
Bár az ünnepi asztal ékességei a szépen felszeletelt sonka, az illatozó kolbász és a főtt tojások, a fogásokon kívül az asztal dekoratív elemei is emelik a hangulat értékét.

húsvéti asztaldíszfotó: architectureartdesigns.com

Szerintünk sokszor az egyszerű dolgok varázsa a kulcsa a legszebb eredményhez. Ahogy a képen is látható, néhány virágszálból, átlátszó vázákból és húsvéti tojásokból tökéletes dekorációt készíthetünk. Ha még egy szalaggal is megkoronázzuk alkotásunkat, akkor tényleg mindenki a csodájára fog járni!

húsvéti asztaldekorációfotó: homemydesign.com

Ugye Ti sem feledkeztek meg a fürjtojásokról? Szerintünk olyan különlegesek a változatos, apró kis foltozásuk miatt, hogy önmagukban is kiváló díszek, és még a tyúktojások festegetésével sem kell bíbelődni.

4. Az üvegbe zárt csoda
Nagy kedvenc a hölgyek körében az üvegbúra, mely alá millió féle különlegességet elrejthetünk. Ősszel makkot, mogyorót, gesztenyét, dísztököket, télen gyertyákat, így tavasszal pedig például húsvéti apróságokat. Egyszerű, de nagyon szemrevaló, és tényleg egész évben változatosan felhasználható dekorációs elem.

Üvegbúra húsvéti dekorációvalfotó: pinterest.com

+ 1 ÖTLET

Üres italos üvegeinket csomagoljuk szép dekorpapírba, és használjuk őket vázaként!

húsvéti dekorációfotó: pinterest.com

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kívánunk!

Olvastad már?
Egyszerűen nagyszerű olvasósarok ötletek
Arany árnyalatok a lakerendezésben

No Comments

Post A Comment