Az enteriőr tükre

Az enteriőr tükre

Az enteriőr tükre

Amikor a tükör már nem csak egy szükséges kelléke a fürdőszobának és nem csak azért erőltetjük bele a nappaliba, hogy az egyébként szűkös tér tágasnak tűnjön, akkor egy egészen új világ tárul elénk!
A tükör egyedi ékessége az enteriőrnek, mely önmagában is esztétikai értékkel bír. Csillogó, fényes felülete eleganciát sugároz, kifinomultsága ellenére azonban megvan benne a játékosság a formák, méretek és a keretek tekintetében is.

Különleges tükör modern nappalibanFotó: dannygretta.com 

A kiemelkedően dekoratív típusok között már nem csak standard téglalap alakú, ovális vagy szimpla kör alakú tervezések közül választhatunk. Rendkívüli formavilágú, nagyszerű kreációkkal találkozhatunk, melyek szinte már műalkotásnak nevezhetőek.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Cikk-cakkos tükörFotó: artsignsinteriors.com

Rendeltetésük több annál, hogy indulás előtt megálljunk előttük megigazítani a ruhánkat, az igazán kifinomult, egyedi tükrök különleges színfoltot jelentenek az adott helyiség összhatásában.

Exkluzív tükör tárgyalóbanFotó: tunajuvenil.com

Lakberendezőkként hálószobába, nappaliba és fürdőszobába is szívesen tervezzük, hiszen a stílusonként eltérő választék színes lehetőséget biztosít a kreatív felhasználásra. Gyakran nem maga a tükör, hanem kerete jelenti a valódi többletértéket.

Levél mintázattal díszített tükör fürdőszobábanFotó: bandolphinplaza.com

Van, aki egyszerű, letisztult designra vágyik, más az exkluzív formatervezésű példányokat preferálja. Bármelyik is álljon közelebb szívünkhöz, érdemes jó minőségű, gondosan tervezett, strapabíró típust választani, melyben sokáig örömünket leljük.

Olvastad már?
Itt az idő faliórát választani
5 jel, hogy lakásod áttervezésre szorul

No Comments

Post A Comment