Itt az idő faliórát választani!

Itt az idő faliórát választani! blogbejegyzés

Itt az idő faliórát választani!

Az unalmas órák ideje lejárt, ma már rengeteg frappáns, dekoratív és egyedi falióra közül válogathatunk. Egy jól választott óra szinte úgy öltözteti az adott helyiséget, mint egy szép kép vagy bútordarab. Ha eddig nem volt ötleted, hogy milyen órát válassz, itt az idő inspirálódni! 

designer_faliorakép: pinterest.com

Gyakran szenvedünk időhiányban, de vajon óra hiányában is? Karórák és okoskészülékek ide vagy oda, minden otthonban szükség van egy tökéletes faliórára!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

kulonleges_faliorakképek: (bal) fancy.com, (jobb) home-designing.com

A legtöbb helyen persze van legalább egy, általában a központi helyiségben, mely gyakran a konyha vagy a nappali, de mi szívesen tervezzük hálószobába is. Egyik kedvencünket (Vitra Nelson Sunflower Wall Clock by George Nelson) az alábbi képen láthatjátok, mely egyik legfrissebb látványtervünkben is helyet kapott a hálószobában, mégpedig az ágy felett.

het_level_tervezo_iroda_haloszoba_latvanytervHét Levél Tervező Iroda – Hálószoba látványterv

Egy szép falióra, mely a megfelelő helyre került, nagyon sokat hozzáad egy enteriőr hangulatához és dinamikájához. Üres falrészre helyezett nagyobb méretű óra értékes dekorációs elemként funkcionál és akár még műalkotás hatását is keltheti.

festmeny_szeru_faliorakép: home-designing.com

Van, akinél a humor a döntő szempont, mások esztétikai érték alapján választanak, megint másoknál egyszerűen a funkció vagy a praktikusság a mérce. Nyugodtan rugaszkodj el a sablonos dolgoktól és válassz kreatív, látványos és izgalmas órát magadnak!

kreativ_faliorak

fotó: home-designing.com

Bármelyik tábort is erősíted, egy dolgot tarts szem előtt: a választott óra ne legyen stílusidegen a helyiségtől, ahol díszelegni fog. Vedd szemügyre milyen színek és anyagok dominálnak az adott enteriőrben és igazítsd ehhez a kiegészítőket, többek között a faliórát is!

large wall clocks for living room

kép: pinterest.com

Olvastad már?
Arany árnyalatok a lakberendezésben
Okos fürdőkád megoldások kis fürdőszobába

No Comments

Post A Comment