Praktikus újdonság: az okoskonyha

Praktikus újdonság az okoskonyha

Praktikus újdonság: az okoskonyha

A technika fejlődésével egyre modernebb konyhai készülékek látnak napvilágot, amelyek a konyha használatának egyszerűbbé és hatékonyabbá tételét hivatottak szolgálni. Az okostelefonok elterjedésével megjelent az igény a WI-FI-hálózaton keresztül vezérelhető intelligens házak rendszereire, eszközeire és ezzel együtt az okoskonyhák berendezéseire is.

A konyhai készülékek piacán hamarosan felfedezhetőek lesznek azok a hűtők, amelyek képesek a WI-FI-hálózatra csatlakozni és belső kamerájuk segítségével meg tudják mondani mi található bennük és milyen szavatossági lejárattal. Így bevásárlás után, hazaérve nem érheti meglepetés a használójukat. Akár étrendet is összeállít magasság és testsúly alapján.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

okos hűtőszekrény

okos hűtőszekrény interfész

Már most is kaphatók olyan sütők, amelyeket okostelefonnal bárhonnan lehet vezérelni, de a jövőben receptet is képes lesz letölteni és megtanulni a kedvenc ételek elkészítését. Az okosmosógépek mosási ciklusai állíthatóak be WI-FI hálózaton keresztül, és ha elfogyott a mosópor vagy az öblítő, akkor egyszerűen egy gombnyomással megrendelhető valamelyik webshopról.

Természetesen egy okoskonyhában minden készülék vezérelhető, használható okostelefonról, mint például a kávéfőzőgép, a mikrohullámú sütő, gőzpároló, tányérmelegítő vagy akár a belső kamerák segítségével be lehet nézni a mosogatógépbe használat közben.

okos kávéfőző

Az ételkészítés kényelmét és hatékonyságát szolgálja a páraelszívóba épített kivetítő, melynek segítségével a főzőlap mögötti falon megjeleníthető az interneten talált, aktuális receptet vagy akár filmet is lehet nézni.

páraelszívóba épített kivetítő

Az indukciós főzőlapok már régóta elérhetőek, ami azonban újdonság, hogy futurisztikus megjelenést kölcsönző virtuális lánggal látták el az indukciós edényeket. Bár ez inkább design újítás és nem annyira technológia. Nem úgy, mint az új ionizációs látványelszívók esetében. Praktikusak, mert ezekhez már nem szükséges légtechnikai kivezetés, de látványos is, hiszen gyönyörű designnal alkották meg, mely által a konyha ékévé válhatnak.

indukciós főzőlap virtuális lánggal

futurisztikus konyha

Ilyen újítások után tanácsos felkészülni a főzőrobotok és a 3D ételnyomtatók érkezésére is.

3D ételnyomtató

Képek: www.pinterest.comOlvastad már?
Az álmennyezetek új dimenziója: a Barrisol
A beltéri ajtók nyitja 

No Comments

Post A Comment