Online Lakberendezés

Nehezen boldogulsz a konyhád tervezésével? Nem tudod, hová is kerüljön a TV a nappaliban? Szeretnéd átalakítani a hálószobád, de nincs ötleted, hogyan kezdj neki? Túl nagy a választék?

 

Amikor valami olyanba vágjuk a fejszét, amit azelőtt soha nem csináltunk, jól jön egy segítő kéz, aki átlátja a problémát és megérti az igényeinket. A legtöbb ötlet sokszor csak ötlet marad és soha nem valósul meg. Nem elég kreatívnak lenni, megfelelő tervezésre is szükség van.

 

Az Online Lakberendezés az ország bármely területéről, fotelből igénybe vehető lakberendezés, ami online, e-mailben, telefonon zajlik. Mindent magába foglal, amit egy lakberendezési tervezés, a személyes jelenlétet kivéve. További előnye, hogy nem kell időpontokat egyeztetni és hozzám alkalmazkodni.

 

Nézd meg, hogy hogyan zajlik az Online Lakberendezés lépésről lépésre: kattints ide. Melyik helyiséget szeretnéd terveztetni? Válaszd ki az alábbi listából, ahol minden információt megtalálsz a tervezés részletiről. Amennyiben több helyiséget szeretnél terveztetni, kattints ide további információkért. Mikor ajánljuk az online lakberendezést és kiknek? Tudj meg többet ide kattintva.

 

A helyiségek szerinti online lakberendezést lejjebb találod.

Nappali

A lakás lelke a nappali, fontos tehát, hogy kényelmes és a család minden tagja számára ideális legyen.

Konyha


Minden főzni szerető számára a konyha az egyik legfontosabb helyiség. Legyen jól megtervezett, praktikus és kellemes.

 

Étkező

Baráti összejövetelek, családi vacsorák fő helyszíne az étkező. Akkor az igazi, ha jól megvilágított, hangulatos és mindenki kényelmesen elfér.

Hálószoba


A legszemélyesebb helyiség otthonunkban a hálószoba. Nem elég egy kényelmes ágy, a harmónia teszi teljessé.

 

Gyerekszoba

Mindnyájan a legjobbat szeretnénk gyermekeinknek: inspiráló környezetet, megfelelő játszóteret, ahol nem csak a kicsik, hanem mi is örömmel töltjük időnket velük.

Fürdőszoba


Reggeli készülődés, esti relaxálás színtere egy igazán jól kialakított fürdőszoba.

 

Kérdésed van? Írj nekem az f.zsuzsa@online-lakberendezes.hu e-mail címre!