Étkező – Online Lakberendezés

Olvasási idő 2 perc

Az étkező nem csak a családi ebédek és vacsorák fontos helyszíne, hanem a baráti összejöveteleké is. Ez az a hely, ahová szívesen leülünk újságot olvasni vagy megenni pár falatot nap közben. Éppen ezért fontos, hogy a székek könnyedén kihúzhatóak legyenek, az asztal pedig elég nagy ahhoz, hogy mindenki kényelmesen elférjen körülötte. Ami pedig teljessé teszi, az a megfelelő világítás, mely nem csupán ideális fényviszonyokat teremt, hanem kellemes hangulatot is.

Étkező tervezése – 45 000 Ft

A megadott adatok alapján megkeresem a legjobb elrendezést, majd fotorealisztikus látványterveket készítek a térről, amelyeken több szögből megmutatom az étkezőt. Ezeken látszanak a színek, a dekoráció és természetesen az elrendezés is.

Étkező kivitelezési tervek – 10 000 Ft / db

Gipszkarton tervek, asztal tervek, tapétázási tervek és falnézetek, melyekből a kivitelezők dolgozni tudnak. A kivitelezési tervek önmagukban nem kérhetőek, csak tervezéssel.

Hogyan készül az online lakberendezés, mit érdemes még tudni róla? Lépésről lépésre megtalálod a menetét, csak kattints az alábbi linkre: online lakberendezés lépésről lépésre

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet