Étkező – Online Lakberendezés

Az étkező nem csak a családi ebédek és vacsorák fontos helyszíne, hanem a baráti összejöveteleké is. Ez az a hely, ahová szívesen leülünk újságot olvasni vagy megenni pár falatot nap közben. Éppen ezért fontos, hogy a székek könnyedén kihúzhatóak legyenek, az asztal pedig elég nagy ahhoz, hogy mindenki kényelmesen elférjen körülötte. Ami pedig teljessé teszi, az a megfelelő világítás, mely nem csupán ideális fényviszonyokat teremt, hanem kellemes hangulatot is.

Étkező tervezése

Egyszerű

 

Ezt a csomagot válaszd, ha ötleted sincs, hogy merre indulj, de alapvetően nem akarsz részt venni a tervezés folyamatában azon túl, hogy megmondod, mit szeretnél.

Akkor is jó ez a csomag, ha már mindent kitaláltál, és csak látványtervekre van szükséged, hogy lásd, hogyan néz ki, amit kitaláltál.

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

 

 

 

 

 

Konzultáció látványtervvel

 

Akkor válaszd ezt a csomagot, ha nem csak konzultációkra van szükséged, de a végén szeretnéd fotó-realisztikus látványterveken is látni a végeredményt.

 

 

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

Alaprajzi elrendezés

 

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akiknek még nincs szüksége konkrét tervezésre és bútorokra, csak elképzeléseket szeretnének látni, hogy hogyan lehet kialakítani egy étkezőt. Szuper azoknak is, akik maguk akarják kialakítani az étkező részleteit, de az elrendezéssel bajban vannak.

 

CSOMAG TARTALMA

 

  • 2-3 db fekete-fehér alaprajzi elrendezés általános méretekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Étkező kivitelezési tervek

Gipszkarton tervek, asztal tervek, tapétázási tervek és falnézetek, melyekből a kivitelezők dolgozni tudnak. A kivitelezési tervek önmagukban nem kérhetőek, csak tervezéssel.

Kérdésed van? Megrendelnéd az egyik csomagot? Írj nekem!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet