Gyerekszoba – Online Lakberendezés

A gyerekszoba olyan, mint egy kis ház a nagy házban, a nappali, a hálószoba, a tanulószoba és a gardrób funkcióját is be kell töltenie. Legyen szó babaszobáról, kisgyermekek játszószobájáról vagy tinédzserek hálószobájáról, minden életszakasznak megvan a maga sajátossága, amihez egy jól megtervezett gyerekszobának illeszkednie kell. Ennek kitalálásában segít az gyerekszoba online lakberendezés.

Gyerekszoba tervezés

Egyszerű

 

Ezt a csomagot válaszd, ha ötleted sincs, hogy merre indulj, de alapvetően nem akarsz részt venni a tervezés folyamatában azon túl, hogy megmondod, mit szeretnél.

Akkor is jó ez a csomag, ha már mindent kitaláltál, és csak látványtervekre van szükséged, hogy lásd, hogyan néz ki, amit kitaláltál.

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

 

 

 

Konzultáció látványtervvel

 

Akkor válaszd ezt a csomagot, ha konzultációkra van szükséged, többféle megoldást szeretnél látni és a végén szeretnéd fotó-realisztikus látványterveken is látni a végeredményt.

 

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

Alaprajzi elrendezés

 

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akiknek még nincs szüksége konkrét tervezésre és bútorokra, csak elképzeléseket szeretnének látni, hogy hogyan lehet kialakítani egy gyerekszobát. Szuper azoknak is, akik maguk akarják kialakítani a gyerekszoba részleteit, de az elrendezéssel bajban vannak.

 

CSOMAG TARTALMA

 

  • 2-3 db fekete-fehér alaprajzi elrendezés általános méretekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyerekszoba kivitelezési tervek – 10 000 Ft / db

Egyedi gyártású bútorok, gipszkarton álmennyezet, világítás, burkolattervek kérhetőek a kivitelezők számára. A tervek csak tervezéssel együtt kérhetőek.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet