Nappali – Online Lakberendezés

A nappali rengeteg funkciónak kell, hogy megfeleljen, hiszen a vendégek fogadásán túl a pihenést is szolgálja. Nem mindegy, hogy hová kerül a TV, lényeges, hogy hány személyt szeretnénk egyszerre leültetni. Az ideális nappali kényelmes, hangulatos és jól megtervezett.

Kérhetsz kivitelezéshez szükséges tervlapokat is. Ha vannak konkrét bútoraid, berendezési tárgyaid, kinézett tapétád, amit szeretnél, hogy betervezzek, mindenképpen írd meg.

Nappali tervezés

Egyszerű

 

Ezt a csomagot válaszd, ha ötleted sincs, hogy merre indulj, de alapvetően nem akarsz részt venni a tervezés folyamatában azon túl, hogy megmondod, mit szeretnél.

Akkor is jó ez a csomag, ha már mindent kitaláltál, és csak látványtervekre van szükséged, hogy lásd, hogyan néz ki, amit kitaláltál.

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

 

 

 

 

 

 

Konzultáció látványtervvel

 

Akkor válaszd ezt a csomagot, ha nem csak konzultációkra van szükséged, de a végén szeretnéd fotó-realisztikus látványterveken is látni a végeredményt.

 

 

 

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

 

Alaprajzi elrendezés

 

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akiknek még nincs szüksége konkrét tervezésre és bútorokra, csak elképzeléseket szeretnének látni, hogy hogyan lehet kialakítani egy nappalit. Szuper azoknak is, akik maguk akarják kialakítani a nappali részleteit, de az elrendezéssel bajban vannak.

 

CSOMAG TARTALMA

 

  • 2-3 db fekete-fehér alaprajzi elrendezés általános méretekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nappali kivitelezési tervek

Gipszkartonozáshoz, egyedi bútor elkészítéséhez, burkoláshoz vagy tapétázáshoz készülő tervek, amelyekből a kivitelező dolgozhat. Ezek a tervek pontos méreteket és adatokat tartalmaznak, ha vannak kiválasztott anyagok, azokat is ráírom. A kivitelezési tervek önállóan nem kérhetőek, csak tervezéssel együtt.

Kérdésed van? Megrendelnéd az egyik csomagot? Írj nekem!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet