Fürdőszoba – Online Lakberendezés

A reggeli készülődés, az esti relaxálás helyszíne a fürdőszoba, ami sokszor nagyobb fejtörést okoz, mint a lakás bármely más helyisége. A megfelelő minőségű és színvilágú burkolat kiválasztásán túl figyelmet kell szentelni a szaniterekre és a csaptelepekre is. Fontos szempont a világítás, ami még átgondoltabb tervezést igényel, ha fürdőszobánknak a mosókonyha funkciót is el kell látnia.

Fürdőszoba tervezésE

Egyszerű

 

Ezt a csomagot válaszd, ha ötleted sincs, hogy merre indulj, de alapvetően nem akarsz részt venni a tervezés folyamatában azon túl, hogy megmondod, mit szeretnél.

Akkor is jó ez a csomag, ha már mindent kitaláltál, és csak látványtervekre van szükséged, hogy lásd, hogyan néz ki, amit kitaláltál.

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

 

 

 

 

Konzultáció látványtervvel

 

Akkor válaszd ezt a csomagot, ha konzultációkra van szükséged, többféle megoldást szeretnél látni és a végén szeretnéd fotó-realisztikus látványterveken is látni a végeredményt.

 

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

Alaprajzi elrendezés

 

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akiknek még nincs szüksége konkrét tervezésre és bútorokra, csak elképzeléseket szeretnének látni, hogy hogyan lehet kialakítani egy fürdőszobát. Szuper azoknak is, akik maguk akarják kialakítani a fürdő részleteit, de az elrendezéssel bajban vannak.

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

  • 2-3 db fekete-fehér alaprajzi elrendezés általános méretekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fürdőszoba Kivitelezési tervek

A fürdőszoba burkolatkiosztásához készülő méretezett falnézetek, amiről kiderül, hogy a burkolónak hogyan kell leraknia a padlóburkolatot és a falra feltennie a falburkolatokat. A burkolási terv csak tervezéssel együtt kérhető.

 
 

Kérdésed van? Megrendelnéd az egyik csomagot? Írj nekem!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet