Hálószoba – Online Lakberendezés

A hálószoba a nyugalom és pihenés szigete, ami hely hiányában időnként más funkciókkal is társul: öltözködés, TV nézés és olvasás. Van, ahol egybe nyitott fürdőszoba és gardrób is tartozik hozzá, máshol egy elszigetelt rész, a ház adottságaitól függően. Mindenki másképpen szereti, de vannak irányelvek, amiket minden esetben érdemes figyelembe venni.

Hálószoba tervezés

Egyszerű

 

Ezt a csomagot válaszd, ha ötleted sincs, hogy merre indulj, de alapvetően nem akarsz részt venni a tervezés folyamatában azon túl, hogy megmondod, mit szeretnél.

Akkor is jó ez a csomag, ha már mindent kitaláltál, és csak látványtervekre van szükséged, hogy lásd, hogyan néz ki, amit kitaláltál.

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

  

 

 

 

 

Konzultáció látványtervvel

 

Akkor válaszd ezt a csomagot, ha konzultációkra van szükséged, többféle megoldást szeretnél látni és a végén szeretnéd fotó-realisztikus látványterveken is látni a végeredményt.

 

 

 

CSOMAG TARTALMA

 

 

Alaprajzi elrendezés

 

Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akiknek még nincs szüksége konkrét tervezésre és bútorokra, csak elképzeléseket szeretnének látni, hogy hogyan lehet kialakítani egy hálószobát. Szuper azoknak is, akik maguk akarják kialakítani a háló részleteit, de az elrendezéssel bajban vannak.

 

CSOMAG TARTALMA

 

  • 2-3 db fekete-fehér alaprajzi elrendezés általános méretekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hálószoba kivitelezési tervek – 10 000 Ft / db

Gipszkarton tervek, bútor tervek és burkolati tervek, amelyekből a kivitelező dolgozni tud. Kivitelezési tervek csak a tervezés során elfogadott végleges látványtervekből készülnek.

Hogyan készül az online lakberendezés, mit érdemes még tudni róla? Lépésről lépésre megtalálod a menetét, csak kattints az alábbi linkre: online lakberendezés lépésről lépésre

kérdésed van? Írj nekem!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet