Jön a RÉZ NARANCS

Jön a réz narancs

Jön a RÉZ NARANCS

A ColourFutures rendszeresen meghatározza az év színét, amihez az aktuális trendek alkalmazkodnak. Idén az 50YR 36/263 kódú RÉZ NARANCS árnyalatra esett a választásuk, ami önmagában is csodálatos szín, de rózsaszínekkel, narancsos vagy semleges színekkel együtt is meleg és ugyanakkor modern színhatást kölcsönöz.

Az utóbbi években már megjelentek a fémes hatások a modern dizájnban, de elsősorban a hideg árnyalatok kaptak eddig főszerepet.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Kiemelkedően jól kombinálható a narancsos réz különböző színcsoportokkal. Nőies összhangot kelt a fáradt rózsaszín és fehér párosával, ugyanakkor erős férfiasságot sugároz a mélykék és szürke kiegészítőjeként. Rusztikus és modern enteriőrökben egyaránt kiváló stíluserősítő eszköz lehet, de természet ihlette otthonokban is pompázni fog az év trendszíne.

réz narancs stílus

réz narancs hálószoba

réz narancs szobadíszek

lakberendezés réz narancs színekkel

 

Képek forrása:

http://decorenvy.co.uk/ideas-inspiration/dulux-colour-year-2015/
https://hu.pinterest.com/adrienndemeter8/copper-orange/

Olvastad már?
Mi megy a habszegfűhöz?
Hogyan válasszunk világítást – 2. rész

No Comments

Post A Comment