A beltéri ajtók nyitja

A beltéri ajtók nyitja

A beltéri ajtók nyitja

Építkezéskor vagy lakásfelújításkor fontos kellő figyelmet szentelni a beltéri ajtóknak, hiszen évekig látható lesz a lakás dísze vagy esetlegesen hibája.

beltéri ajtó

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Beltéri ajtók tekintetében széles a választék, egyre szebb felületek, színek és alapanyagok közül lehet választani, mégis megfigyelhető, hogy elsősorban a költségkeret határozza meg a megrendelők döntését. Ilyenkor tanácsos mérlegelni, hogy a pillanatnyilag olcsóbb termék tartósabb-e mint a drágább?

belteri-ajto-02

Fontos az ajtónyílások méreteinek pontos kialakítása. Javasolt a kivitelezés helyszínén konzultálni az ajtónyílást kialakító szakembernek és az ajtóbeépítőnek.

beltéri ajtó

 

Az ajtók színének, struktúrájának kiválasztásakor több szempont is megállja a helyét, ami egy külön bejegyzés témája lehet. De kevesebben tudják, hogy érdemes a kilincsekre és ajtópántokra komoly hangsúlyt fektetni, hiszen ezek nem csak az ajtók, hanem a lakás ékszerei is. Kiegészíthetik a lakás stílusát, egyedivé tehetik az enteriőrt.

beltéri ajtó

A jól kiválasztott ajtó az egész lakás hangulatát és komfortját is megalapozhatja.

belteri-ajto-05

Képek: www.lenteam.hu

Olvastad már?
10 tipp az unalmas hálószoba felüdítéséért
Lerakási trendek

No Comments

Post A Comment