Sikeres ingatlan értékesítés, azaz Home Staging

Sikeres ingatlan értékesítés

Sikeres ingatlan értékesítés, azaz Home Staging

Tapasztalta már, hogy egy vonzóbb csomagolású, de drágább terméket szívesebben megvett, mint egy kevésbé gusztusosat? Ha az ingatlanokat is termékként tekintjük, akkor ez a tapasztalat lakások eladása esetében is sikeres lehet.

A Home Staging röviden ingatlanfelkészítést jelent. Marketing és lakberendezési eszközökkel, némi pénz és energia befektetéssel, ingatlanunkból a legtöbbet kihozva, magasabb áron, könnyebben és gyorsabban értékesíthetjük azt. A felkészített lakások tökéletes első benyomást nyújtanak a többnyire érzelmi alapon döntő vevőknek. Nagyobb külföldi ingatlan építő cégek gyakorta alkalmaznak lakberendezőket bemutatóházak kialakítására, annak érdekében, hogy sikeresebben értékesítsék az újonnan épült ingatlanjaikat.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Home Staging eszközökkel kiemelhetjük az ingatlan előnyeit és vonzóbbá tehetjük a vevők számára. A legfontosabb szempontok közé tartozik, hogy a lakás legyen berendezett, de ne zsúfolt. Fogja el az érdeklődőt a tisztaság érzése, amit világos színekkel, megfelelő fényekkel érhetünk el. Otthonosabbá teszi a lakást egy megterített étkezőasztal látványa.

Néhány százezer forint befektetéssel és ingatlanfelkészítéssel, akár milliókkal is többért kelhet el a lakásunk néhány nap alatt. Tehát megéri egy tisztasági festést vagy kisebb burkolat cserét csináltatni a jobb eladhatóság érdekében. Lássunk néhány összehasonlító képet ugyanarról a kis lakásról.  Ön melyiket venné meg?

Olvastad már?
Mit nézzünk meg egy vásárolni kívánt ingatlanon?
Innovatív mennyezeti megoldások Armstrongtól

No Comments

Post A Comment