Kerti bútorok elegáns és laza stílusban

Kerti bútorok elegáns és laza stílusban

Kerti bútorok elegáns és laza stílusban

Mi lehetne jobb, mint kint pihenni és beszélgetni a kertben a hatalmas fák vagy napernyők árnyékában? Az élmény megkoronázója, ha mindezt kényelmes és szép kerti bútorokkal körülvéve tesszük. Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek van kertje, akkor ez a blogbejegyzés kedvedre való lesz! Modern kerti bútorokat és kreatív megoldásokat hoztunk a stílusodhoz illő berendezés megvalósításához!

Modern elegancia

Kerti bútorok választásánál még mindig a rattan az egyik favorit. Valóban hálás típus, legyen akár ülőgarnitúra, étkezőgarnitúra vagy napozóágy, nagyon jó minőséget garantál. Remekül állják az időjárás változását, nyugodt szívvel kint lehet hagyni őket a szabadban. Felülete könnyen tisztán tartható, elég egy nedves ruhával áttörölni. Elegáns, dekoratív és divatos, eleganciát sugároz. A hozzá választott párnákkal tökéletesíthetjük a hangulatát, kedvünk szerint variálhatjuk a puha darab színét és elrendezését.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

rattan kerti bútor

kerti rattan bútor

rattan bútor

rattan kerti bútor

Contemporary stílusú rattan kerti bútor 

Művészi varázs
A laza, bohém stílust kedvelők szíve valószínűleg a raklap bútorok felé húz. A fiatalos, egyedi és a “csináld-magad” élmény élvezeti értékével bíró bútordarabok remek lehetőségeket teremtenek a fantázia szárnyalásához. Elrendezés és színek tekintetében is szabad kezet kapunk, és a kiegészítőkkel is kedvünk szerint játszhatunk.

raklap kerti bútor

raklap kerti bútor

raklap bútor

raklap bútor

Neked melyik a kedvenced?

Olvastad már?
5+1 hangulatos kerti dekoráció
Tervezd meg álmaid teraszát!

Forrás: pinterest.com, thehomelifestyle.com, pallettsdesigns.com, livethegarden.com

No Comments

Post A Comment