Innovatív mennyezeti megoldások Armstrongtól

Innovatív mennyezeti megoldások Armstrongtól

Innovatív mennyezeti megoldások Armstrongtól

Az Armtrong World Industries piacvezető cég az innovatív mennyezeti panel tervezés és gyártás tekintetében. A cég bámulatos kereskedelmi és lakossági mennyezeti, fali és felfüggesztési megoldásokat produkál, mindezt pedig a kiváló minőség és környezettudatosság jegyében. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, tudj meg többet róluk és nézd meg munkáikat! 

Otthon, munkahelyen, egészségügyi intézményekben, tantermekben, továbbá üzletek, irodák, éttermek terén az Armstrong World Industries olyan belsőépítészeti lehetőségeket kínál, amelyek fokozzák a kényelmet, javítják az épület hatékonyságát és teljesítményét, emellett pedig látványosak, nagyszerűek. Lenyűgöző formák és fantasztikus anyagok, praktikusság, dizájn és látvány szempontjából is úttörő vállalatról van szó!

Armstrong által gyártott mennyezet

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Habár lakberendező szemmel a monumentális, nagy belmagasságú terekben, tágas közületekben a leglátványosabb ezek az innovatív panelek, az Armstrong által megálmodott termékek tökéletesen idomulnak kisebb belterek adottságaihoz is.

Armstrong gyártó mennyezeti panel

Fantasztikus formák, kiváló minőség és környezettudatosság!
Ezzel a három kifejezéssel lehet legjobban jellemezni munkáikat, legyen szó tanteremről, könyvtárról, uszodáról, repülőtéri váróról, vagy egy egyszerű irodaházról. Az ásványszálas, fémálmennyezetek és faálmennyezetek az újrahasznosítás és energiahatékonyság szolgálatában állva garantálnak látványos, praktikus és környezetbarát eredményt. Sőt, még sokkal többet!

Armstrong mennyezet uszodában

“Életünk körülbelül 90%-át épületekben töltjük. Az akusztikai, termikus, valamint vizuális kényelemérzet megfelelő egyensúlya, kiegészítve jó minőségű levegővel, nagy mértékben javítanak az egészségi állapotunkon, az életminőségünkön, a munkahelyi produktivitásunkon, valamint tanulmányi eredményeinket.”
(Forrás: www.armstrong.co.hu)

Armstrong mennyezeti panelek

Fel-és leszerelésük nagyon könnyű, mely által leegyszerűsítik a költözéseket és újrahasznosításukat!

FÉNYVISSZAVERŐDÉS

Tudtad? Az álmennyezetek fontos szerepet töltenek be az energiamegtakarítás terén. Egy jól megtervezett, magas fényvisszaverődéssel bíró álmennyezet javítja a tér megvilágítását, kevesebb lámpatest elhelyezését teszi szükségessé csökkenti az elektromos megvilágítás mennyiségét, a karbantartási költséget, valamint a hűtési terhelést.

Munkahelyünkön és otthonunkban egyaránt két fényforrás van jelen: nappali és elektromos fény. Egy helyiség megvilágításában és a kellemes, eredményes munkakörnyezet megteremtésében a mennyezet, a padló és a fal fényvisszaverő képessége játssza a második legnagyobb szerepet.

Armstrong álmennyezet

Az Armstrong által gyártott álmennyezetek magas fényvisszaverődésű panelekből állnak, ez által az imént felsorolt előnyök mindegyikét magukban hordozzák! 

Armstrong álmennyezet

HŐTÁROLÁS

Az épület a szerkezetének hőtároló tömege nappal magába szívja a kapott hőt. Az éjszaka folyamán az épület a szerkezetében tárolt hőt visszasugározza a szobába. Ahhoz, hogy létrejöhessen ez a hőátvitel, szükség van érintkezésre a szobában lévő levegő és az épület hőtárolótömege között. Az Armstrong lebegő álmennyezetek ideális megoldást nyújtanak erre!

armstrong lebegő panelek

MINŐSÉG MINDEN SZEMPONTBÓL!
Ha a minőség szempontját vizsgáljuk, akkor azt kell látnunk, hogy ez az elvárás túlmutat Armstrong által gyártott paneleken és kiterjed a gyártott termékek környezetre gyakorolt hatására, a fény eloszlása és minősége, a hőérzet, valamint a levegő minőségének területére is. Az egészséges beltéri környezet, valamint a benne fellelhető illékony szerves vegyületek (VOC) egyre kiemeltebb figyelmet kapnak. Az Armstrong álmennyezeti termékek VOC és formaldehid kibocsátási szintjei alacsony, vagy nagyon alacsony fokozatúak!

Anyagok tekintetében választhatunk ásványszálas, fa és fém panelek közül, melyek mindegyike különböző méretekben és formákban érhető el.

Armstrong álmennyezet

AKUSZTIKAI ÉLMÉNY

Az eddig felsorolt számtalan lényeges előnyön túl az Armstrong panelek akusztikai és vizuális komfortérzetet is garantálnak. Segítenek megteremteni az optimális körülményeket bármely típusú tér számára, fény-és hangvisszaverő termékek, hangelnyelő termékek és szobáról-szobára terjedő hanggátlási teljesítménnyel bíró termékek kínálatával!

Armstrong lebegő álmennyezet

FENNTARTHATÓ TERMÉKEK ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL 

Álmennyezeti lapjaik jelentős hányadát újrahasznosított nyersanyagból állítják elő, úgymint salak ásványgyapot, egyéb újrahasznosított ásványgyapot, újrahasznosított papír és újrahasznosított álmennyezeti lapok.

Armstrong álmennyezet

Az álmennyezetek legyártásához használt nyersanyagok újrahasznosíthatóak és bőségesen rendelkezésre állnak a természeteben: biológiailag lebomló ásványszálas gyapot, perlit, természetes keményítő, újrahasznosított papír és agyag. Egyik álmennyezeti lapjuk sem tartalmaz azbesztet! 

Armstrong panelek

Dekoratív és bámulatosan környezetbarát panelek! 

kaptár szerű álmennyezet

Reméljük Ti is örömmel csodálkoztatok rá, hogy micsoda innovációkkal lehet találkozni a nagyvilágban. Minket levett a lábunkról a gyártó mind dizájn, mind környezettudatosság szempontjából! Egyszerűen csodálatos!

Forrás: www.armstrong.com; www.armstrong.co.hu

Olvastad már?
Felület és szín trendek
Miért fogadnak az emberek lakberendezőt?

 

No Comments

Post A Comment