Felhők és hőlégballonok a lakásban

Felhők és ballonok a lakásban

Felhők és hőlégballonok a lakásban

A felhőkről a borús ég, az eső lógó lába és a szomorkás időjárás jut eszünkbe. Pedig gyermekként még úgy láttuk őket, mint hatalmas, habos égi tüneményeket, amik formája mackóra, vonatra és fagyira hasonlít. Elhittük, hogy lehet rajtuk ücsörögni, és örömteli érzésekkel fürkésztük vagy rajzoltuk le őket. És mi a helyzet a légballonokkal, amikkel a felhők fölé lehet szállni? Hozzuk vissza gyerekkorunk legkedvesebb mintáit! 

A felhők és hőlégballonos dekorációk igazán egyediek, különlegesek és mesések. Ha tapétáról vagy falmatricáról van szó, akkor inkább a gyerekszobák miliőjébe illenek bele, de azért találhatunk kis méretű, egyszínű, szolid matricát is, mely egy nappaliban vagy hálószobában is igazán esztétikusan mutat. Adjuk át magunkat a szabadság érzését ébresztő ballonoknak és a játékos felhőknek!

Fehér, rózsaszín és szürke árnyalatok. Mesés, elegáns és kalandos!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

felhő és hőlégballon mintás tapéta

Nézzétek ezeket a hőlégballonos párnákat! Mi nem is tudnánk választani közülük, hazavinnénk az összeset!

hőlégballon mintás párnák

Ballonok, felhők és mesés figurák! Mintha egy gyermek álomvilágának pillanatképei lennének megörökítve!

hőlégballonos tapéta gyerekszobában

Szisztematikusan ismétlődő rózsaszínű és mustársárga felhőcskék a falon, fehérek a takarón! És nézzétek csak azt a mosolygós, felhő alakú párnát az ágyon!

Felhő mintás tapéta

Nagyon szeretünk mindent, ami egyszerű, mégis nagyszerű! Íme a legújabb szerelmünk: felhő minták a falon, melynek az alsó vonalához fehér polcokat szereltek fel. Imádnivaló!

felhő polc

Íme a tökéletesen esztétikus megoldás, hogy egyszerre legyünk játékosak, mégis elegánsak! Ezek a felhők és hőlégballonok már teljesen más érzéseket és gondolatokat ébresztenek, mint színes társaik.

hőlégballon falmatrica

Egy másik kedvenc: Párna szerű függesztett felhő, melyhez még cseppek is tartoznak. Hiába, még a fekete színű esőcseppek sem veszik el a kedvünket és nem okoznak rossz hatást, éppen ellenkezőleg! Az egész annyira eredeti, jól kitalált, és izgalmas a különböző formák és minták játéka miatt. Pöttyös takaró, káró mintás párna, csíkos felhő. És mégsem túlzás! Mindent átölel a fehér és fekete szín összhangja, mely kombináció egyébként is letisztultságot és modern eleganciát kölcsönöz!

felhő dekoráció

Forrás: pinterest.com

Olvastad már?
Éljenek a pöttyök és a csíkok!
Lakásátalakítást igénylő élethelyzetek 1. – Az első gyermek érkezése 

No Comments

Post A Comment