Szívünk csücske, a sminkasztal

Szívünk csücske, a sminkasztal

Szívünk csücske, a sminkasztal

Valljuk be őszintén, a tágas konyhán és saját gardróbon túl a harmadik nagy szerelmünk egy sminkasztal, ahol mindig azzal a tudattal foglalhatunk helyet, hogy ez a kis púder illatú sziget csak a miénk.

Egy szép sminkasztal vagy fésülködőasztal minden nő számára valóságos kincs, hiszen lehetőséget biztosít rá, hogy ideális helyen igazítsuk meg a sminkünket és a frizuránkat, így párunknak sem kell türelmetlenkednie, hiszen saját asztalka tulajdonosaként nem a fürdőszobában pödörítjük a szempillánkat. Van helye a piperének, parfümöknek, fülbevalóknak. A hab a tortán pedig az, hogy nem csak praktikusak, de olyan szépek is!

Arany színvilágú sminkes sarok
Vásárolhatunk vagy készíttethetünk eleve olyan fésülködőasztalkát, mely tükörrel együtt, egy önálló bútordarabként funkcionál, de divatos megoldás az is, ha egy kis asztalkát vagy polcot különálló, falra szerelt tükörrel egészítünk ki.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Egyszerű sminkasztal ablak mellett
Szerencsés helyzet, ha van lehetőség ablak közelébe elhelyezni, hogy minél több természetes fény derítse a kis szegletet.

Fehér sminkasztal fehér szobában
Minél világosabb van az adott helyiségben, annál jobb, ettől függetlenül érdemes beszerezni egy kislámpát is, mely kellemes hangulatvilágítást biztosít a kora reggeli és esti mozzanatok elvégzéséhez.

Kifinomult sminkasztal díszes tükörrel
Ha asztalkánt vagy székünk egyszerű, letisztult és nem kirívó, akkor ezt ellensúlyozhatjuk egy dekoratív tükörrel, így nagyon kellemes, kifinomult eredményt érhetünk el, kuckónk mégsem megy el a giccses irányba. Természetesen itt is, mint mindenhol, nagyon fontos a stílus, a színek és az anyaghasználat! Mindig megfontoltan és tudatosan válasszunk bútort és kiegészítőket.

Sminkasztal hatszögletű tükörrel

Egy átlagos, kör, ovális vagy téglalap alakú tükörtől eltérő, formabontó darab még izgalmasabbá teszi a miliőt. Ez a hatszögletű tükör annyira egyszerű és letisztult, szokatlan alakzata miatt mégis dinamikát és játékosságot teremt, hosszanti irányba mutató csúcspontjai pedig kellemesen megnyújtják a teret.

Gardrób melletti sminkasztal szellemszékkel

“Instant” gardrób melletti sminkasztal, és máris az az érzésünk, mintha fellépésre készülő színésznők lennénk, aki a színre lépés előtt még öltözőjében élvezi az üdítő csendesség utolsó pillanatait. Külön felhívnánk a figyelmet a képen látható szellemszékre, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvendő designer kreálmány. Szerintünk imádnivaló!

Falra szerelt egyszerű asztal fali tükörrel

Ennél egyszerűbb megoldást aligha találunk rá, hogy mi is sminkasztal boldog tulajdonosai legyünk. Egy szimpla, falra szerelhető fiókpáros és egy szintén falra akasztható kis tükör. A bohém székkel, a robot szerű lámpával és hangulatos héliumos lufival kiegészülve az eredmény meglepően nőies, mégis lezser. Sok múlik tehát a kiegészítőkön!

Neked melyik tetszik a legjobban?

Fotók: pinterest.com

Olvastad már?
Glamour stílus
Kísértetiesen jó bútor ötlet, a szellemszék 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.