Praktikus elrendezés és meleg kiegészítők

Praktikus elrendezés és meleg kiegészítők

Praktikus elrendezés és meleg kiegészítők

Jeanette Trensig belsőépítész igyekezett mindent megtenni, hogy ebből az előnytelen téglalap alakú lakásból kihozza a maximumot. Ugyan a csőszerűsége néhol még megmaradt, mégis egy barátságos, világos, tágas lakást láthatunk, ahol a praktikus elrendezés és a harmonikus az összhatás teszi fel az i-re a pontot.

Alaprajz

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

A falak elefántcsontszínűek, ez jóval barátságosabb mint a fehér mégis ugyanolyan tágas hatást kelt. A konyha nem követi a manapság igen divatos amerikai konyha irányzatot, vagyis, hogy a nappali és a konyha egy légtérben van. Itt határozottan elkülönül egymástól a nappali és a konyha. Az étkező és a konyha közé egy 120-130 cm magas pengefalat húztak fel, amelynek felső részére egy karakteres fekete fém keretes fix ablak került. Így a főzés közben keletkezett gőz, pára, zsíros nedvesség és szagok a konyha légterében maradnak, amit az elszívó hatékonyabban tud kezelni mint az egyterű helyiségekben.

Modern étkező, meleg színekkel

Modern étkező, meleg színekkel

Étkező kiegészítők

A konyha praktikuma

A konyha elrendezése nagyon szép, logikus munka, ezt az alaprajzon látni igazán. Egy igen praktikus kétsoros konyhát tervezett a belsőépítész. A sarokban két magas elem található, az egyik a hűtő a másik a sütő. A főzőlapot és a mosogatót egymással szemben helyezték el és mind a kettőnél ideális hely van az elemek mellett a konyhai munkafolyamatok előkészítésére, mint a tisztítás, vágás, összeállítás, tálalás. A konyha mögött található egy beépített erkély, ide a mosókonyhát telepítették. Itt van egy ablak is, a konyha ezen át nyeri természetes fényét.

Eklektikus, meleg konyha

Eklektikus, meleg konyha

A nappali kényelme

A nappali, mivel nem része a konyhának, így csakis kizárólag a pihenés, töltekezés, szórakozás színtere tud lenni. Valljuk be igen frusztráló leülni megnézni egy jó filmet, hogy az esti mosatlan edények halmaza közben a mosogatóban tornyosul.

Eklektikus, modern nappali meleg színekkel

Eklektikus, modern nappali meleg színekkel

A háló finomságai

A hálószobában egy kényelmes kétszemélyes ágyat és egy óriási padlótól mennyezetig tartó L alakú beépített szekrényt találunk. Innen lehet bemenni a fürdőszobába, ahol egy zuhany, mosdó és wc kapott helyet.

Hálószoba sarok

Meleg színű kiegészítők

Púder színű hálószoba

Hogy mitől ilyen otthonos ez a lakás? A meleg barátságos színektől. A sok textiltől, mint a párna, takaró, függöny, paplan, asztalterítő. A vágott és cserepes virágoktól és növényektől. A kiegészítő dekorációs tárgyaktól, mint a váza, a képkeret, a dobozok. Ezen kiegészítők bármelyike könnyen beszerezhető és ha frissíteni szeretnénk otthonunk hangulatát ezek a legegyszerűbben kicserélhető tárgyak.

No Comments

Post A Comment