Mi megy a habszegfűhöz?

Mi megy a habszegfűhöz

Mi megy a habszegfűhöz?

Na nem a virághoz, hanem a Platinum habszegfű falfestékéhez. A körömvirág színtől valamivel sötétebb árnyalat illik a klasszikus fehér bútorokhoz, az olyan lakásokhoz, ahol fehér szegőkkel vannak a szobák körbevéve derékmagasságban és szeretnénk egy kis meleget becsempészni.

habszegfű klasszikus fehér bútorral

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Nem ajánlatos azonban sötét színű klasszikus bútorokkal használni, az egyébként is meleg színű bútorokat nem hangsúlyozza ki, hanem inkább elnyomja, ezekhez inkább a jácint és fátyolka színeket válasszuk.

Azonban ha kicsit retrósabb hangulatra vágyunk, vagy csak modern, de mégis színes enteriőrre, bátran párosítsuk banánsárgával, ami a citromsárgától egy melegebb és kicsit sötétebb árnyalat.

habszegfű modern és retro

 

Ezen kívül még a fekete, magasfényű bútorokkal is nagyon jól mutat, de ha szeretnénk fával párosítani, szürke árnyalatúakból válasszunk, semmiképp se párosítsuk sárguló fával, mint a dió, de a cseresznyéhez sem jó választás.

 

habszegfű szürkével

Amit viszont mindenképpen kerüljünk el, az a nagy mennyiségű pirossal való használat: például piros kanapéhoz, piros szekrényhez ne ezt a színt válasszuk.

Olvastad már?
10 tipp az unalmas hálószoba felüdítéséért
15 ötlet képgaléria kialakítására

No Comments

Post A Comment