Merülj el az akváriumok szépségében!

Merülj el az akváriumok szépségében

Merülj el az akváriumok szépségében!

Gyerekként inkább csak az érzésre vágyunk, hogy halaink legyenek, mégpedig aranyhalak, amiktől kívánni lehet. Felnőttként azonban már nem csupán a  színes halakat látjuk, hanem az akváriumok szépségét is értékelni tudjuk és szó szerint úszunk a boldogságban, ha megtaláljuk a tökéletes darabot, melyet elfoglalhatja tökéletes helyét otthonunkban. Apropó, hol is legyen a helye? 

Egy nagy akvárium és a benne lubickoló halak látványa vitathatatlanul gyönyörű és megnyugtató. A különböző növényekkel és dekoratív kiegészítőkkel ellátott, világító, üvegbe zárt élettér valóságos csoda, egy kis darab a természet tökéletességéből.

kivilagitott_akvariumfotó: teaone.net

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Esztétikai értéke miatt sokan nem csak otthonuk ékességévé választják, hanem akár irodájukba is. Állandó, mégis változó képet nyújtó látványa miatt egyszerűen megunhatatlan. A víz és az üveg tisztasága, az élettel teli zöld növények és a természet csodás változatosságát visszatükröző halak felüdülést lopnak az enteriőrbe.

akvarium_irodabanfotó: pinterest.com

Konyhában, nappaliban és hálószobában egyaránt megállja a helyét. Falba építve, szabadon, de akár térelválasztóként is remekül funkcionál!

terelvalaszto_akvariumfotó: ofdesign.com

houzzefreshfotó: houzzefresh.com

Remekül illik a modern és minimalista stílusokhoz, de más stílusokkal is könnyedén egyeztethető. A legnagyobb figyelmet azokra a bútorokra kell fordítani, melyeken vagy melyekben az akvárium helyet kap. Az akváriumot közrefogó vagy tartó bútor legyen színhű a helyiségben lévő többi bútorral. Az akvárium berendezésével azonban szabadon játszhatunk. Fantasztikusan mutatnak a szoba színeivel harmonizáló kellékek (szürke kövek, lilás növények, zöld moha…stb.), melyek az akváriumban is visszaköszönnek. Mindehhez csupán egy asztalosra és némi szépérzékre van szükségünk és a végeredményben mindenki gyönyörködni fog!

akvarium_fekete_butorba_epitvefotó: teaone.net

Azon túl tehát, hogy a halaink boldogan élnek a vízben, mi magunk is úszhatunk a boldogságtól, hiszen páratlan dekorációs elemre tettünk szert akváriumunk által.

falba_epitett_akvariumfotó: pinterest.com

Szerencsére mini “tengerünk” tisztán tartása ma már jobbnál-jobb eszközökkel pillanatok alatt elvégezhető, úgyhogy nem kell tartani attól, hogy nagyon sok időt emészt fel makulátlan állapotának fenntartása.

Olvastad már?
Mit lát a lakberendező, amikor barátai lakásában jár?
Csodabolygó a lakásban: a kokedama

No Comments

Post A Comment