Merülj el az akváriumok szépségében!

Olvasási idő 2 perc

Gyerekként inkább csak az érzésre vágyunk, hogy halaink legyenek, mégpedig aranyhalak, amiktől kívánni lehet. Felnőttként azonban már nem csupán a  színes halakat látjuk, hanem az akváriumok szépségét is értékelni tudjuk és szó szerint úszunk a boldogságban, ha megtaláljuk a tökéletes darabot, melyet elfoglalhatja tökéletes helyét otthonunkban. Apropó, hol is legyen a helye? 

Egy nagy akvárium és a benne lubickoló halak látványa vitathatatlanul gyönyörű és megnyugtató. A különböző növényekkel és dekoratív kiegészítőkkel ellátott, világító, üvegbe zárt élettér valóságos csoda, egy kis darab a természet tökéletességéből.

kivilagitott_akvariumfotó: teaone.net

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Esztétikai értéke miatt sokan nem csak otthonuk ékességévé választják, hanem akár irodájukba is. Állandó, mégis változó képet nyújtó látványa miatt egyszerűen megunhatatlan. A víz és az üveg tisztasága, az élettel teli zöld növények és a természet csodás változatosságát visszatükröző halak felüdülést lopnak az enteriőrbe.

akvarium_irodabanfotó: pinterest.com

Konyhában, nappaliban és hálószobában egyaránt megállja a helyét. Falba építve, szabadon, de akár térelválasztóként is remekül funkcionál!

terelvalaszto_akvariumfotó: ofdesign.com

houzzefreshfotó: houzzefresh.com

Remekül illik a modern és minimalista stílusokhoz, de más stílusokkal is könnyedén egyeztethető. A legnagyobb figyelmet azokra a bútorokra kell fordítani, melyeken vagy melyekben az akvárium helyet kap. Az akváriumot közrefogó vagy tartó bútor legyen színhű a helyiségben lévő többi bútorral. Az akvárium berendezésével azonban szabadon játszhatunk. Fantasztikusan mutatnak a szoba színeivel harmonizáló kellékek (szürke kövek, lilás növények, zöld moha…stb.), melyek az akváriumban is visszaköszönnek. Mindehhez csupán egy asztalosra és némi szépérzékre van szükségünk és a végeredményben mindenki gyönyörködni fog!

akvarium_fekete_butorba_epitvefotó: teaone.net

Azon túl tehát, hogy a halaink boldogan élnek a vízben, mi magunk is úszhatunk a boldogságtól, hiszen páratlan dekorációs elemre tettünk szert akváriumunk által.

falba_epitett_akvariumfotó: pinterest.com

Szerencsére mini “tengerünk” tisztán tartása ma már jobbnál-jobb eszközökkel pillanatok alatt elvégezhető, úgyhogy nem kell tartani attól, hogy nagyon sok időt emészt fel makulátlan állapotának fenntartása.

Olvastad már?
Mit lát a lakberendező, amikor barátai lakásában jár?
Csodabolygó a lakásban: a kokedama

Vélemény, hozzászólás?