Online Lakberendezés lépésről lépésre

Az Online Lakberendezés lényege, hogy a teljes kommunikáció e-mailben és telefonon zajlik. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni, miután felveszed velem a kapcsolatot, alaprajzra lesz szükségem. Ha nincs, küldök egy felmérési útmutatót, ami segít abban, hogy milyen információra van szükségem ahhoz, hogy az adott helyiséget meg tudjak neked tervezni. Ilyen például a falak mérete, az ablakok, az elektromos kiállások (kapcsoló, konnektor), a vízkiállások és fűtőtestek helye.

Írd meg, hogy mi az, amihez ragaszkodsz, mi az, amit mindenképpen cserélni szeretnél. Egy szóval, hogy mekkora felújítást vagy átalakítást tervezel, hogy ehhez igazodva a lehető legtöbbet hozzam ki a helyiségből.

Ha pontos elképzelésed van a rászánt költségvetésről, az is segít, hogy milyen keretek között mozoghatunk.

Minél több információm van az adott helyiség használójáról, szokásairól és stílusáról, annál jobb, hiszen célunk, hogy élhető, praktikus és funkcionális legyen azok számára, akiknek készül. Ha tudsz, küldj olyan képeket, aminek tetszik a hangulata, amihez hasonló  jellegűt szeretnéd, hogy kihozzak a térből. Ezek az inspirációs képek segítenek abban, hogy képet kapjak az ízlésedről és az elképzelésedről.

Az első lépések között segítek kiválasztani a megfelelő szolgáltatást. Ezután előleget kérek, ami a teljes összeg felét jelenti, ez átutalással fizetendő. Miután ez beérkezett, a kért terveket, látványterveket elkészítem, és magyarázó dokumentációval, anyagokkal vagy a csomagban kiválasztott tervekkel együtt elküldöm.

Kivitelezési terveket csak végleges, elfogadott elrendezést vagy látványterveket követően készítek, amikor már egyértelmű, hogy mi fog a tervekre kerülni. Emiatt terveket nem is készítek tervezés nélkül.

<<Vissza az Online Lakberendezéshez

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet