Szilveszteri dekorációk

Szilveszteri dekorációk

Szilveszteri dekorációk

A karácsonyi készülődés fáradalmai után kísértő a gondolat, hogy szilveszterkor ne legyen nagy felhajtás. Nem is kell túlzásokba esni, néhány dekorációs kiegészítővel szuper eredményt érhetünk el, amitől garantáltan party hangulatba jövünk! Adjuk meg a módját az év búcsúztatásának és még egyszer utoljára ragadjuk meg az alkalmat, az ollót, a papírt és a lufikat! 

Fények, lufik, konfetti és trombita – ezek nélkül nem múlhat el szilveszter, na de lássuk, hogyan tehetjük még kreatívabbá a szilveszteri dekorációt fillérekből!

Karácsonyi dekoráció újrahasznosítása

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Rengeteg kiadástól kímélhetjük meg magunkat, ha kicsit körbenézünk karácsony után és új színben látjuk meg a csomagolóanyagokat, az üres dobozokat és üvegeket, valamint az égősort!

Csomagolópapírok

A karácsonyi csomagolópapírok gondos kiválasztásakor már eldőlt a gyönyörű darabok sorsa: szétszakítva és összegyűrve fognak a földön heverni. Mi sem egyszerűbb, szeleteljük fel őket apró kis darabokra, vagy vegyük elő a fiókból a lyukasztót, és máris készen van a konfetti.

Tipp: Ragasszuk fel az apró konfettit a pezsgős poharak oldalára!

A jobb állapotban lévő papíroknak fontosabb szerepet is szánhatunk, háromszög vagy kör alakokra vágva és felfűzve igazi dekor-függönyt alkotnak!

marthastewart . com

Asztali dísz üres üvegekből

Bár a sült malac illata, a saláták és rágcsálnivalók sokasága, valamint a gyönyörű bólés tál olyannyira eltereli figyelmünket, hogy észre sem vesszük milyen díszek ékesíti az asztalt, van néhány kreatív megoldás, amivel nagy sikert arathatunk! Tegyük be egy üveg pohárba vagy vázába a karácsonyfáról levett díszgömböket!

snippetsofdesign. com

Az üres boros vagy pezsgős üvegekről szedjük le a címkét, tisztítsuk meg az üveg felületét, majd arany színű lakkal vagy festékszóróval fújjuk be a felületét egyenletesen! A további díszítésnek csak a képzelet szab határt: ragaszthatunk rá feliratot, színes szalagokat, konfettit, de akár még az égősort is beletehetjük!

nobiggie. net

Tipp: Az égősor izzóira színes papírokat hajtogathatunk! Mártsuk vizes tálba a pezsgős pohár száját, majd forgassuk meg egy cukros tálban, végül pedig tegyünk rá egy karika citromot!

Ha van még kedvünk és időnk vágjunk ki színes papírokból számokat, és fogpiszkálóra erősítve, rögzítsük parafadugókba. Szolgálhatnak ültetőkártyákként, önmagukban akár poharak jelölésére, vagy egyszerű díszként is!

tipjunkie. com

Ezek után a kacskaringós szívószálak végtelenje, a csákók tarka sora és a trombiták harsonája már csak a ráadás! A legfontosabb természetesen az, hogy barátainkkal, szeretteinkkel búcsúztassuk a mögöttünk álló évet, és boldogan koccintva köszöntjük az előttünk álló esztendőt!

Sikerekben gazdag, örömteli újévet kívánunk!

Forrás: marthastewart.com, tipjunkie.com, nobiggie.net, partycity.com

Olvastad már?
A te erkélyednek mi a sorsa télen?
Gondolatok a contemporary stílusról

No Comments

Post A Comment