Milyen asztalt válasszunk, hogy ne szakadjon ki a harisnyánk?

Milyen asztalt válasszunk, hogy ne szakadjon ki a harisnyánk

Milyen asztalt válasszunk, hogy ne szakadjon ki a harisnyánk?

Melyik nővel ne fordult volna még elő, hogy kiszakadt a harisnyája az íróasztal miatt? Bosszantó probléma, amire létezik más megoldás is, nem csupán az, hogy nadrágra cseréljük szoknya kollekciónkat! 

Sosem jön jókor egy szakadt harisnyanadrág, különösen nem akkor, ha az irodában esünk áldozatul valamelyik asztal élének vagy fiókból kiálló csavarnak, miközben éppen egy fontos megbeszélésre sietünk. Ilyenkor jobb híján ruhánkat vagy szoknyánkat próbáljuk lejjebb húzni magunkon, esetleg egy mappa takarására bízzuk magunkat. Ha egy testszín harisnyáról van szó az is éppen elég ahhoz, hogy láthatatlanná akarjunk válni, de ha fekete színű harisnya foszlik széjjel lábunkon, akkor egyenes az út a rosszkedv felé.

dekoratív íróasztal

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Íróasztalunk kiválasztásakor sokkal több szempontot érdemes figyelembe vennünk, mint azt elsőre gondolnánk. Természetesen nagyon fontos, hogy megfelelő nagyságú és minőségű legyen, valamint hogy színe harmonizáljon a többi berendezési tárgy árnyalatával. De mi a helyzet a fiókokkal? Nos, érdemes szakítani velük, mielőtt ők szakítanak a harisnyánkkal!

design íróasztal

Harisnyánk épsége és békességünk megőrzése érdekében mindenképp szerencsés fiók nélküli íróasztalt választani! Így garantáltan elkerülhetjük azokat az eseteket, amikor egymáson keresztezett lábaink kényelmetlenül hozzányomódnak, esetleg egy hirtelen mozdulat miatt elszakítják ruhánkat, amennyiben szélük nem teljesen lekerekített.

Szerencsére ma már rengeteg szebbnél-szebb, modern asztal közül választhatunk, melyek bármilyen stílusú otthonban vagy irodában megállják a helyüket praktikusság és dekorativitás szempontjából is!

Rugaszkodjunk el az átlagostól és képzeljük el milyen lenne, ha például ilyen asztalon dolgoznánk?

fali asztal

Jó, ha tudjuk!
Egy tömörfa asztal sokkal tartósabb és nem szálkásodik, míg egy lapra szerelt, bútorlapokból összeilleszthető darab bizonyos idő elteltével elhasználódik, és az élvédők leválhatnak a szegélyekről.

falhoz szeret asztal

Iratainkat könnyedén tarthatjuk egy polcos szekrényen! Ha mégis ragaszkodunk a fiókkal rendelkező asztalhoz, akkor ne felejtsük,
mindig legyen nálunk pótharisnya!

Forrás: cdn.home-designing.com, designlike.com, hognkiat.com, homegardenco.com, louisasporch.com

Olvastad már?
Mi a stílus, mi a trend?
Miért fogadnak az emberek lakberendezőt?

No Comments

Post A Comment