Lakberendezési tanácsadás

Olvasási idő 2 perc

Lakberendezési tanácsadás

A tervezés egy hosszabb, komplexebb folyamat, ha viszont gyorsan használható tippeket szeretnél egy ingatlannal kapcsolatban, akkor tanácsadásra van szükséged. Jelenleg személyes tanácsadásra Debrecenben és környékén van lehetőség.

Miben tud segíteni a lakberendezési tanácsadás?

Egy felújítás vagy építkezés során rengeteg problémával szembesülhetünk, amelyeket el lehet kerülni, vagy kreatívan megoldani. Egy tanácsadás során konkrét problémákat oldunk meg, és elmondjuk, milyen esetben mire számíthatsz.

Koncepció összeállítása

A tervezés legelső lépése a koncepció összeállítása. Erre épül minden további döntésünk. Tanácsadás keretén belül segítünk az ingatlanhoz és hozzád is tökéletesen illeszkedő koncepciót kialakítani. Megtaláljuk a megfelelő stílust, a színeket és anyaghasználatot.

Világítás

Fő fények, hangulat világítás, helyi világítás. A tanácsadás során ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz.

Vásárlás segítése

A koncepció összeállítása nagyban segítségünkre lehet a vásárlásoknál, de még így is előfordulhat, hogy nem tudunk dönteni bizonyos megoldások között. A tanácsadás keretén belül segítünk függönyt, tapétát, burkolatot, bútort, lámpát választani.

Bútorok

Belső és külső elrendezése a tervezett vagy készen vett bútoroknak kardinális része a lakberendezésnek. A tanácsadás segít ezekben is.

Lakberendezési tanácsadás árak

A tanácsadás óra díjas, melynek ára 9000 Ft / óra. Debrecen vonzáskörzetén kívül kiszállási díjat is számolunk fel.

Mi van az árban?

Tanácsadást, előválogatást és közös bevásárló utakat is tartalmazhat az óradíj.


Kinek javasoljuk a tanácsadást?

Kisebb ingatlanok felújítása során, esetleg részleges felújítás során. Tanácsadást javaslunk azon esetekben is, ha csak bizonyos részleteknél akadtál el, például a világítással kapcsolatban vannak kérdéseid, esetleg a stílust keresed.


Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk, ha kérdésed van vagy szeretnéd megrendelni a lakberendezési tanácsadást!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet