Lakberendezési tanácsadás

Olvasási idő 2 perc

A tervezés egy hosszabb, komplexebb folyamat, ha viszont gyorsan használható tippeket szeretnél egy ingatlannal kapcsolatban, akkor tanácsadásra van szükséged. Jelenleg személyes tanácsadásra Budapesten és környékén van lehetőség.

Miben tud segíteni a lakberendezési tanácsadás?

Egy felújítás vagy építkezés során rengeteg problémával szembesülhetsz, amelyeket el lehet kerülni, vagy kreatívan megoldani. Egy tanácsadás során konkrét problémákat oldunk meg, és elmondom, hogy milyen esetben mire számíthatsz. Együtt opciókat keresünk és átbeszéljünk ezek előnyeit és hátrányait.

Koncepció összeállítása

A tervezés legelső lépése a koncepció összeállítása. Erre épül minden további döntésünk. Tanácsadás keretén belül segítek az ingatlanhoz és hozzád is tökéletesen illeszkedő koncepciót kialakítani. Megtaláljuk a megfelelő stílust, a színeket és anyaghasználatot.

Világítás

Fő fények, hangulat világítás, helyi világítás. A tanácsadás során ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz.

Vásárlás segítése

A koncepció összeállítása nagyban segítségünkre lehet a vásárlásoknál, de még így is előfordulhat, hogy nem tudunk dönteni bizonyos megoldások között. A tanácsadás keretén belül segítek függönyt, tapétát, burkolatot, bútort, lámpát választani.

Bútorok

Belső és külső elrendezése a tervezett vagy készen vett bútoroknak kardinális része a lakberendezésnek. A tanácsadás segít ezekben is.

Mire nem jó a tanácsadás?

Egy tanácsadással nem váltható ki több órás, hetes vagy hónapos tervezés. Van, ami könnyen megoldható probléma, de vannak jóval komplexebb feladatok, amikre nincsenek egyszerű válaszok. Amik kutatást igényelnek vagy több dologtól is függenek azokkal kapcsolatban csak iránymutatással tudok segíteni. Néha a tanácsadás kimerül annyiban, hogy a megfelelő kérdéseket teszem fel vagy javaslok rá szakembert, aki választ fog tudni adni neked.

Mivel készülj egy tanácsadásra?

Alaprajzzal és fotókkal. Az alaprajz jó, ha minél pontosabb vagy az is segít, ha el tudod mondani, milyen eltérések vannak. Hasznos lehet, ha tudod az ingatlan tájolását is. Fotókat küldj a helyszínről a találkozó előtt, és a kérdéseidet is praktikus előre összeírnod, így én is tudok készülni.

Lakberendezési tanácsadás árak

A tanácsadás ára 20 000 Ft. Ebben 2 óra tanácsadás van és a nyitva maradt kérdéseket utólagosan e-mailben megválaszolom. Tapasztalataim szerint 2 óra szinte mindenre elegendő, de amennyiben nem, új időpont egyeztetését javaslom vagy tervezésre való áttérést, ahol a tanácsadás árát előlegként beszámítom a tervezésbe.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj, ha kérdésed van vagy szeretnéd megrendelni a lakberendezési tanácsadást!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet