Lakberendezési szolgáltatásaink közepes méretű ingatlanokhoz

Olvasási idő 1 perc
Közepes méretű ingatlanokhoz, ami meghaladja a 75 négyzetmétert, a költségvetés meghatározása után, a legjobban illeszkedő szolgáltatásokat szeretnénk javasolni. Ha az összes szolgáltatásunk érdekel, alul megtalálod a teljes listához vezető linket is.
Szeretnénk számodra azokat a szolgáltatásokat ajánlani, amik a költségvetésedhez megfelelőek. Alacsony költségvetéshez költséghatékonyabb megoldást, magasabb költségvetéshez pedig a prémium szolgáltatásainkat is láthatod.
A költségvetés nem befolyásolja a tervezési díjakat, hiszen nekünk ugyanannyi munkánk van az adott területtel. A költségvetés csak a javasolt szolgáltatások típusának kiválasztásában segít.

Kisebb

A teljes költségvetésedet oszd el a tervezendő négyzetméterekkel. Ha ez az érték kisebb, mint 150 ezer forint, a kis költségvetésű szolgáltatásokat ajánljuk.

Nincs költségvetés

75 négyzetméternél nagyobb területnél érdemes egy körülbelüli költségvetési küszöböt meghatároznod. Az ingatlan méreteit szorozd be 150 ezer forinttal, ez segít elindulni valamerre. Ha továbbra sem tudod, a kis költségvetéshez igazított szolgáltatásainkat ajánljuk.

Nagyobb

Négyzetméterenként több, mint 150 ezer forint esetén prémium szolgáltatásainkat ajánljuk. Ezekben a tervezésen túl a megvalósulás követése is benne lehet.

Nem találtad meg, amit kerestél?