Lakberendezés a természet színeinek jegyében

Lakberendezés a természet színeinek jegyében

Lakberendezés a természet színeinek jegyében

Modern világunkban, amikor annyira elfoglaltak vagyunk és oly nehéz helyt állni életünk minden területén, sokakban él a vágy, hogy valahol távol a nyüzsgéstől olyan személyes teret hozhassanak létre, ahol békességet és nyugalmat találnak. Vágyunk a természetbe, sőt még ennél is többre. Vágyunk hazavinni a természetet!

Összhangban a természettel
Már egy egyszerű erdei séta vagy piknik is olyan üdítő kikapcsolódás, ha végre sikerül kiszakadnunk a mindennapokból. Vannak, akik egy erdei túrára vágynak és a friss levegőn, a rengeteg eleven zöld növény között érzik a feltöltődést, másoknak egy tengerparti pihenés jelent igazi megváltást, ahol a forró, aranyló homokban sétálhatnak és a mély kék tenger, a korallok és kagylók között élnek át tökéletes harmóniát. Hoztunk néhány példát arra, hogy milyen módon tükrözheti otthonunk a természet színeit és formáit!

Tengerparti árnyalatok a természetben és otthonunkban

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

tengerparti világítótorony

kék árnyalatú nappali

A tenger és az ég kékjére, a sziklák szürkeségére emlékeztető színek, zöld növényekkel. 

látványterv

Fa, kövek és növényzet színei köszönnek vissza ezen a látványterven. Gyönyörűek a levél erezetét mintázó képek a falon!

kő alakú párnák

Kő alakú párnák! Zseniális! 

gyerekszoba falmatricával

Fát szimbolizáló falmatrica gyerekszobában. Fehér-zöld-barna színhármas, a természetesség jegyében

Teret hódítanak a citrusos színek és naturalista árnyalatok, folyamatosan növekszik azon otthonok száma, ahol a zöld, barna, búza, homok, tenger hangulatát idéző tónusok elevenednek meg. Kezd virágba borulni az összhang ember és természet között, ami jótékony hatással van a lakberendezésre, a gyártókra és a vásárlókra egyaránt. Egyre többekben tudatosul a környezet megóvásának fontossága és nagy örömünkre szépen gyarapodik a környezetbarát lakberendezést preferálók tábora!

lime árnyalatú konyha

Üde citrusos színek a konyhában

sárga gerbera

sárga narancs és zöld színű szobaMintha csak egy szál virág színei ihlették volna ezt a szobát!

Forrás: decormagazine.com

Olvastad már?
Amit a környezetbarát tapétákról tudni érdemes
Lakás a minimalizmus jegyében

 

No Comments

Post A Comment