Így tedd bámulatosan egyedivé gyermekeid szobáját

Így tedd bámulatosan egyedivé gyermekeid szobáját

Így tedd bámulatosan egyedivé gyermekeid szobáját

Unalmasnak találod a gyerekszobák egyhangú falszínét? Itt az idő felhagyni a hagyományos elképzeléssel, hogy a fiúknak egyszerű kék, a lányoknak pedig rózsaszín tapéta borítsa a falát. Sőt, ne is új falszínen vagy tapétán törd a fejedet! Lepd meg őket egyedi falmatricával!

Milyen matricát válasszak?

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Szerencsére lehetőségek tárházából válogathatunk! Akik meseszerűvé szeretnék varázsolni a kis lurkók birodalmát, alig fognak tudni dönteni, hogy melyik mesefigura köszönjön vissza például a gyermek ágya melletti falról. Minden gyermeknek van kedvenc hőse, és hát melyik kicsi ne örülne, ha ezentúl nem csak a tévében vagy a mesekönyvekben látná például Micimackót, hanem egészen nagy méretben, a saját szobájának falán.

4bab045dc02c24f07a501271ff714471
Csecsemők szobájába tökéletesen megfelelhet valamilyen egyszerűbb, lágy vonalrajz is, amely egyaránt tetszésére lehet kisbabánk fürkésző tekintetének, és mi magunk is kedvünket leljük benne.

Kamaszodó „fiókáink” valószínűleg már izgalmasabb, személyiségükhöz illő dekorációnak örülnének, így számukra érdekes, kreatív, minél egyedibb motívumot érdemes választani, de akár humoros irányba is eltérhetünk, idézeteket is felhasználhatunk! Sőt mi több, a legvagányabbak még foszforeszkáló matricával is büszkélkedhetnek!

pinterest

Egészen biztosan óriási sikerünk lesz, ha meglepjük gyermekünket egy hangulatos falmatricával, de akár közös, családi program is lehet a dekorálás! Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen nem kell tartanunk attól, hogy a vágyott matrica színe majd nem illik a bútorokhoz. Mivel gyerekszobáról van szó, bátrabban használhatjuk az eleven árnyalatokat is!

Milyen felületre használhatóak?

Az öntapadós falmatricák egyaránt használhatóak bútorra, fára, műanyagra, csempére és akár még tükörre is. A legfontosabb, hogy hibátlan, egyenletes, teljesen sima és pormentes felületet válasszunk, hogy biztosítsuk a tökéletes tapadást. A matricák felragasztása szinte gyerekjáték, csak egy kis türelmet és ügyességet igényel. A falmatricák egyszer használhatóak. Eltávolításuk egyszerűbb műanyag, fém, fa és üveg felületről, festett fal esetén pedig hajszárítóval történő enyhe melegítés után válnak le könnyebben.

Ünnepek közeledtével akár barátaink részére is ajándékozhatunk falmatricát!

Forrás: pinterest.com

Olvastad már?
Felhők és hőlégballonok a lakásban
Amit a környezetbarát tapétákról tudni érdemes

No Comments

Post A Comment