Így tárold biciklidet a lakásban stílusosan!

Így tárold biciklidet a lakásban stílusosan

Így tárold biciklidet a lakásban stílusosan!

Egy jó bringa valóságos áldás a mindennapokban! Kiváló közlekedési eszköz, környezetbarát, jótékony hatással van a szervezetünkre és sokkal élvezetesebb egy kétkerekűn ülve szemlélni a világot, mint a nagy rohanásban. De mit kezdjünk kedvenc “drótszamarunkkal”, ha ideiglenesen nem használjuk és se biciklitároló, se erkély nem áll rendelkezésünkre? Összegyűjtöttük a legjobb bicikli tárolási tippeket! Válogass kedvedre közülük!

A bicikli lakásban való tárolása komoly fejtörést okoz, hiszen sok szempontot figyelembe kell venni akkor, amikor helyet keresünk neki. Az előszobában kerülgetjük, a falnak támasztva foltot hagy és kedvenc bútordarabjainknak támasztani sem örvendetes megoldás. Akkor mégis hová tegyük? Mi lenne, ha nem csak praktikusan tárolnánk, de ráadásul dekoratív részévé avatnánk a lakásnak? Lássuk, hogyan lehetünk stílusosak?

1. Klasszikus megoldás – rudak a falon

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb praktika. Két szimpla rúd segítségével egy pillanat alatt a falra akaszthatjuk kétkerekűnket. Fehér fal esetén nagy odafigyelést kíván ez a módszer, hiszen a kerekek könnyedén hozzáérhetnek. Ennek kivédésére azonban bevethetünk még egy trükköt, és még két léc kerékmagasságba történő felfúrásával könnyedén kiküszöbölhetjük a falon kanyargó keréknyomokat.

bicikli tároló rúd

2.  Dekoratív ötlet – Központi helyen a komód felett 

Ezt a fotót látva az a benyomásunk támadhat, mintha a bicikli egy képként vagy festményként díszelegne a falon. Remek megoldás, ha hosszabb időre mellőzzük a használatát, és nem kell minden nap levenni és újra feltenni.

kreatív biciklitárolás

3.  Vagány kivitelezés – Szemre való tároló külön kis polcokkal

Ez a bicaj úgy áll pihenőpályán, hogy ott van a levegőben: sportos, dinamikus gazdája bármelyik pillanatban vállra kaphatja, és máris újra szelik az utakat, vagy a hegyeket-dombokat. Látványos és nagyon helytakarékos módszer, hiszen még a kiegészítő felszereléseknek is lehetőséget biztosít arra, hogy minden egy helyen legyen. Sisak, cipő, kesztyű, kulacs mind elférnek az alsó részeken!

kerékpártárolás

4. Szupermodern stílus – Montázsolt színvarázs

Ezt a látványos elképzelést igazán nehéz lehet felülmúlni. Tökéletesen praktikus, stílusos és dekoratív. Szinte vibráló a színek kontrasztja és a geometriai formák együttállása.

biciklitárolás

5. Laza elegancia – Könyves polcnak álcázott kerékpár tartó 

Egyszerű és nagyszerű! Egy könnyed mozdulattal elhelyezzük a biciklit, és még a polc tetején lévő helyet is kihasználhatjuk. Jobb az óvatosság, a törékeny tárgyaknak inkább máshol tartsuk, de a könyvek nyugodtan jöhetnek!

kerékpár tároló

Neked melyik megoldás tetszik a legjobban?

Forrás: blog.elenorsnyc.com, , improvisedlife.com, lushome.com, topdreamer.com

Olvastad már?
Multifunkciós bútorok
Négylábú kiskedvenc a lakásban

No Comments

Post A Comment