5+1 hangulatos kerti dekoráció

5+1 hangulatos kerti dekoráció

5+1 hangulatos kerti dekoráció

A virágos kert látványa, a frissen nyírt fű illata és a kerti bútorok széppé és nagyon élvezetessé teszik a kint töltött szabad időt, de a fűszert mégis a kerti dekorációk jelentik, melyek összhangot teremtenek a természet és az ember között. Az egyszerű használati tárgyakba lelket lehelhetünk egy kis kreativitással, a pusztán esztétikus, gyönyörködtetést szolgáló tárgyaknak pedig funkciót adhatunk! Csokorba szedtük a legszebb kerti dekorációkat!

1. Romantikus madáretető

filagória formájú madáretető

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

A madarak csicsergését hallgatni nagyszerű kikapcsolódás a pihenéssel töltött napokon. Miért ne ékesítenénk legszebb fánkat egy madáretetővel? Válasszunk olyat, ami illik kertünk stílusához, esetleg házunk, vagy a kerti berendezések színéhez.

2. Laza függőágy

függőágy

Függőágyban olvasni, vagy elszenderedni egy szorgalmasan töltött nap végén maga a mennyország! Ha egyedül szeretünk fészkelni, akkor választhatunk szimpla függőágyat, ha viszont páros ringatózásra vágyunk, akkor dupla függőágyat érdemes vásárolni, melyben ketten is kényelmesen el lehet férni. Feküdni és ücsörögni egyaránt nagyszerű benne, és ami a legjobb, hogy bárhová magunkkal vihetjük! Vásárlásakor ne csak dekorativitását tartsuk szem előtt, fordítsunk figyelmet anyagára és terhelhetőségére is!

3. Elvarázsolt lámpafüzér

lámpafüzér és függőágy

Egy fák közé rejtett, meleg fényű lámpafüzér olyan mesés hangulatot kölcsönöz a lombkoronának, melytől mindenkinek eláll a lélegzete. Gyerekek számára igazi kiváltság ilyen tündérkertben játszani.

4. Mesebeli viharlámpa

viharlámpa

Számtalan modern változatban kapható, de a régi típusú példányok a legizgalmasabbak. Gyönyörűen mutatnak mécsesekkel, mindenféle színben és formában különlegesek, bármennyi jöhet belőlük! Felakaszthatjuk a fára, állhat egy széken, csügghet az út mentén leszúrt tartó rudakon. Bárhol is legyenek, kedves formájuk és lágy fényük elragadó hangulatot áraszt!

5. Vintage kalitka

vintage madárkalitka

Napjainkban óriási népszerűségnek örvendenek a dekorációs madárkalitkák vagy díszkalitkák, folyamatosan láthatjuk őket lakberendezési üzletek kirakatában. Szinte elengedhetetlen kellékei művészi fotózásoknak, esküvői dekorációknak, gyakran feltűnnek a szép és hangulatos kiegészítőkre vágyó hölgyek környezetében. Számtalan formában, méretben, színben és mintázatban megtalálhatóak, anyagukat tekintve is széles a választékuk. Esztétikai értékén túl fontos szempont időtállósága, fontos, hogy ne rozsdásodjon! Függeszthetjük fára, lehet a teraszon, vagy bent a lakásban, bárhol is találunk neki helyet, a lényeg, hogy harmonizáljon a helyiség hangulatával és stílusával. Olyan dolgokat tegyünk bele (növények, gyertyák, párna, götz baba…stb.), melyek esztétikusak, ízlésesek és összhangban vannak a kalitka, valamint a környezet miliőjével.

+ 1. Szélcsengő

szélcsengő

Műanyag, fém, fa, kagyló, gyöngyök, kövek, újrahasznosított anyagok és még folytathatnánk a sort. Rengeteg variációja létezik. Az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb dekorációs elem, melynek nem csak látványa, hanem muzsikája is igazán élvezetes. A kisgyermekek különösen szeretik!

Forrás: craftberrybush.com, hammocklights.com, thecomfortcompany.net, modishspace.com

Olvastad már?
Négylábú kiskedvenc a lakásban
Milyen asztalt válasszunk, hogy ne szakadjon ki a harisnyánk?

 

No Comments

Post A Comment