Vigyél életet otthonodba párnákkal!

Vigyél életet otthonodba párnákkal

Vigyél életet otthonodba párnákkal!

Egyhangúnak találod a nappalit? Unalmasnak a hálószobát? Egyszerűen hiányzik valami, ami az újdonság varázsát adja? Mielőtt átfestenéd a falat vagy megválnál a bútoroktól, szerezz be néhány új párnát!

Kis párna, nagy párna, pufi párna, lapos párna, mintás, színes, fényes vagy matt. Rengeteg pihe-puha, ölelni való közül válogathatunk szín, méret és anyag szerint is. Mielőtt azonban beleszeretnénk valamelyikbe, nézzük meg milyen karakterek felé érdemes kacsingatnunk! Legyünk nyitottak a számunkra kevésbé kedves színek felé is, mindegyiknek rengeteg olyan árnyalata van, mely bármikor a szívünkbe lophatja magát!

Naturális színek
A zöld, sárga és barna szolid és telített árnyalatai egyaránt életet, természetes üdeséget varázsolnak a helyiségbe. Törekedjünk az egyensúlyra, sötét színű kanapét ellensúlyozzunk világosabb színű párnákkal!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

zöld és barma párnák világos kanapén

Arany(os) árnyalatok
Egy arany színű párna váratlan meglepetést okoz egy vele harmonizáló ülősarokban. Ha a kanapénk és fotelünk nem ugyanaz a garnitúra, akkor mindkettőben érdemes kipróbálni, hogy lássuk a különbséget és felfedezzük, hol mutat a legjobban!

arany-fehér színű párna rózsaszín kanapén

Szivárvány paletta
Aki imádja a harsány színeket bizonyára legszívesebben fejest ugrana a színpompás párnák kavalkádjba. Egy jó tanács a bohém huppanás előtt: a különböző, vibráló színek nem mutatnak jól akármilyen kanapén vagy ágyon! Lehetőleg fehér, tört fehér, vagy világos szürke színű, homogén, matt felületű textíliával borított szófát bolondítsunk meg velük a tapadós, fekete bőr kanapé helyett!

színes enteriőr

Fekete, fehér és piros mindenhol!
Ez a színhármas akkor igazi főnyeremény, ha nem csak a párnákon jelenik meg, hanem a helyiség többi részletében is.

fekete, fehér és piros színek hálószobában

Kreatív rózsaszín
A rózsaszín párnáknak még azok is elcsábulhatnak, akik egyébként nem kedvelik a pinket. Hidd el, létezik olyan árnyalata is, ami nem a vattacukorra emlékeztet! Keresd azt, ami nem babás, hanem egyszerűen fiatalos és vidám!

pink párnák

Klasszikus bordó
Egy bordó párna a krémszínű kanapén vagy franciaágyon igazi klasszikus. Elegáns, visszafogott és ízléses. Tulajdonosa letisztult és visszafogott stílusáról árulkodik!

bordó és szürke árnyalatok hálószobában

Narancsos varázslat
A narancs szín igazi fűszer egy kissé egyhangú színvilágú szobában. Bánjunk vele óvatosan, ne vigyük túlzásba használatát, két-három párna tökéletesen elég a pezsdítő hatás érdekében. Nézzük meg jól az árnyalatokat, egy igazi, telített narancs és egy sütőtök sárga hatása teljesen más!

narancs és kék párnák

Citromos páros
A citromsárga párna valami mágikus módon kívánja maga mellé a szürke színt. Annyira jól harmonizálnak együtt, hogy azt talán csak a sárga-kék páros közelíti meg. Próbáljuk ki így is-úgy is, aztán valamelyik duót mindenképpen vigyük haza!

sárga párna szürke kanapén

A mintákkal és formákkal való játék már csak a hab a tortán! Jöhet négyzet alakú, a gömbölyű és hosszúkás is! Virágos, csíkos vagy figurás, persze ne mindet egyszerre, egy enteriőrön belül!

Forrás: hgtv.com, decopard.om, s-media-cache.com, decoration789.wordpress.com, drawhome.com

Olvastad már?
Lakberendezés a természet színeinek jegyében
10 tipp az unalmas hálószoba felüdítéséért

No Comments

Post A Comment