Tej, kenyér, krétafal

Tej, kenyér, krétafal blogbejegyzés

Tej, kenyér, krétafal

Itt az idő leküzdeni az iskolai évek során annyiszor megélt szorongást, amikor kihívtak minket a táblához. A modern, fiatalos és trendi otthonok egyre népszerűbb kiegészítője a krétafal, vagy krétatábla. Előszobában, konyhában, nappaliban és hálószobában is jópofa dekoráció, a fontos dolgok feljegyzéséhez pedig még praktikus is. Írd fel a listádra, szerezz be egy krétafalat!

A krétafal tulajdonképpen táblafestékként felkenve, vagy öntapadós krétafólia formájában valósítható meg. Ez utóbbi megoldás olcsóbb és egyszerűbb is, mint önként mázolni és izgulni a végeredményért.

Tej, kenyér, szalámi
Talán a konyha adja magát leginkább egy ilyen krétafal elhelyezéséhez. Üres falon vagy falszakaszon, konyhai hátfalon, bútorok ajtaján vagy akár a hűtő oldalán is remekül mutat, szinte az az érzésünk tőle, mintha egy jó kis angliai kávézóban vagy bisztróban lennénk.

Krétafal modern konyhában

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Te se szereted a kezedben szorongatni a bevásárlólistát? Hét közben irkáld fel a táblára, amire szükség van, csinálj róla egy fotót a telefonoddal, és máris kész a modern bevásárlólista. Inspiráló, laza, és teret ad a kreativitásra!

Kreatív krétás tábla konyhában

Írhatsz rá menüsort, recepteket, színes rajzokkal is feldobhatjuk, így soha nem válik unalmassá.

Konyhai krétatáblák

„Legyen szép napod!”
Akik imádnak üzenetet hagyni egymásnak, nyugodtan lecserélhetik a kis cetliket egy ilyen falra, esetleg táblára. Gyermekeink vicces mondásai vagy kedvenc idézetünk felfirkantásával garantáltan jobb kedvünk lesz, valahányszor rápillantunk.

Idézet krétatáblán

Falfirkák
És ha már a gyerekeknél tartunk, melyik csemete ne esne kísértésbe alkalomadtán, hogy zsírkrétájával vagy filctollával alkotói vágyát csillapítsa a tapétán vagy a gyönyörű festett falon. Ennek orvosolására is valóságos megváltás egy ilyen krétafal, melyre kedve firkálhat gyermekünk anélkül, hogy aggódnunk kellene a fal épségéért. Szívesen tervezünk krétafalat vagy krétatáblát gyerekek szobájába, tapasztalataink szerint nagyon szívesen használják ezt a dekoratív kiegészítőt a tökmagok.

Hét Levél Tervező Iroda gyerekszoba látványterv krétafallalHét Levél Tervező Iroda, gyerekszoba krétafallal (látványterv)

Fotók: pinterest.com

Olvastad már?
Csodabolygó a lakásban:a kokedama
A megnyugvás szigete: a függőszék 

No Comments

Post A Comment