Szélmalom szállás Anglia kertjében

Szélmalom szállás Anglia kertjében

Szélmalom szállás Anglia kertjében

A szélmalmot az 1800-as évek elején építették és egészen a második világháborúig használták, azonban állapota a háború után sokat romlott. Néhány évvel ezelőtt a tulajdonos úgy döntött, hogy a romos épületet felújítja és vendégházzá alakítja. Kent megyét Anglia kertjének is becézik páratlan zöld tája után. A feltöltődés garantál ebben az autentikus, festői környezetben. Nézd meg a csodás képeket!

Szélmalomból szállás Angliában

A malomba belépve a központi térbe érkezünk. Itt rendezték be a konyhát, étkezőt és egy kis nappali sarkot. A mennyezeten végighúzódó csodás, vastag fa gerendák melegséggel tölti el a kis hajlékot. Érdekessége, hogy bár csak kevés ablaka van és azok is kisméretűek, a belső tér mégis nagyon tágas és világos. Ez részben a fehérre festett falaknak és a natúr színhasználatoknak köszönhető, hiszen a világos színek tágítják a teret.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Szélmalom szállás Angliában konyha, étkező és nappali

Szélmalom szállás Angliában konyha és étkező

A vidéki életfilozófiába illően a televíziót felváltották a könyvek és az egymás felé fordított fotelek. Éppen csak egy kandalló hiányzik a tökéletes idillhez. Nemcsak a természetes anyagok teszik barátságossá és otthonossá a környezetet, hanem azok a fajta dekorációk is, amik élményhez, érzelemhez kötődnek. Otthonunkban a legtöbb könyvnek, festménynek, szobornak, különleges tárgynak mind-mind története van. Családi örökség, egy kedves baráti ajándék vagy egy kirándulás emléke. Ezekhez a tárgyakhoz általában kellemes érzések kötnek minket. Ennek hatására az ebben a vendégházban megjelenő tárgyak is az otthonosság bensőséges hangulatát idézik.

Szélmalom szállás Angliában, könyvek és fotelek

A hálószobában a falon található gerendák lüktető ritmust adnak az egyébként csupasz térnek. A skótkockás ágytakaró pedig játékosságot visz a térbe.

Szélmalom szállás Angliában, hálószoba

Szélmalom szállás Angliában hálószoba

A legfelső szinten a fürdőszoba található. Ki ne vágyna egy forró fürdőre ebben az oroszlánlábas, pasztell türkiz kádban. Itt található a szélmalom “motorja”, vagy – ha úgy tetszik – a szíve. Ez a szerkezet tette lehetővé a sikeres működést. Most a kádban elmerülve vagy a zuhanyból kitekintve csodálhatjuk a szerkezetet.

Szélmalom szállás Angliában, gerendás szerkezet

Szélmalom szállás Angliában, fürdőszoba részletek

Ha kedvet kaptatok eltölteni pár napot egy igazi malom belsejében sajnos jó mélyen zsebbe kell hozzá nyúlni, szerencsére azonban hasonló igényességgel kialakított kis vendégházzal hazánkban is számtalan helyen találkozhatunk. Kirándulásra fel!

Forrás: www.oldsmockmill.com

<< Kolbászból van a kerítés – Legénylakás loft stílusban Kolbászból van a kerítés – Klasszikus elegancia modern köntösben >>

 

No Comments

Post A Comment