#stíluskereső – Egy érme ereje

Stíluskereső - Egy érme ereje fejléc

#stíluskereső – Egy érme ereje

Hogyan találjuk meg a saját stílusunkat? – 7. rész

Amikor minden tetszik vagy semmi sem tetszik. Két végletnek tűnik, de ugyanannyira borzasztó érzés, mert döntésképtelenné válsz tőle. Az egyik oka annak, hogy minden tetszik általában az, hogy hirtelen kitetted magad a stílus világának, könnyen elfogadod a szép dolgokat és igazából bármi jól jön és minden kell. Nos, ilyen esetben az, ami most szerencsétlenségnek tűnik, valójában egy igazán szerencsés helyzet, hiszen ha végre eldöntöd, hogy mit akarsz, az nagyon jól fog működni.

7. Dobj fel egy érmét

Butaságnak hangzik, de ha minden tetszik, kezdd el a döntéseket meghozni érmefeldobással. Egy-két dolog eldől, hozni fogja magával a többi döntést. Abban a pillanatban, hogy egy megoldás mellett leteszed a voksod, a többi lehetőséged is jócskán leszűkül.
A másik pozitívuma az érme feldobásnak, hogy ha eldőlt az egyik irányba, és inkább a másikat szeretnéd, abban a pillanatban tudni fogod, ahogy feldobtad az érmét, hiszen valamelyiknek szurkolsz. Ha viszont mégsem szurkolsz, akkor ugyanolyan jó lesz mind a kettő, és nem fogod megbánni.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Stíluskeresés - #stíluskereső

Persze ha azt a tábort erősíted, ahol semmi sem tetszik, akkor hiába dobálod az érmét. Sajnos ebben az esetben nem a stílusokkal van baj, hanem az egész elhatározással. Valószínűleg egy életérzést keresel, esetleg nincs kedved a megvalósításhoz. Az okok sokfelé ágazhatnak. Az is elképzelhető, hogy maga az ingatlan érdekel, csak akkora a választék, számodra pedig jobb időtöltésnek tűnik minden más, mint a stílusod keresgetése. Aggasztanak az anyagiak, a műszaki megoldások, és még sok más dolog. Nem álltak még össze a csillagok, és túl nagy falat. Ha ezek valamelyikében magadra ismersz, kérj segítséget, mert valószínűleg a legkisebb gondod is nagyobb annál, minthogy milyen színű legyen a fal.

Az előző részt itt találod: Stíluskereső 6. rész

A következő rész linkjét pedig itt: Stíluskereső 8. rész

No Comments

Post A Comment