Lakberendezői tervezés

Olvasási idő 3 perc

Nappali látványtervezése

A lakberendezési tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, egészen a felújítás vagy építkezés kezdetétől hasznos tanácsokkal és ötletekkel segítjük a folyamatot, látványterveket, a kivitelezést segítő terveket készítünk, segítünk a színek, anyagok, bútorok válogatása során. Minden olyan esetben, amikor már nem csak egy kis ráncfelvarrásról, hanem teljes átalakításról van szó, válaszd a lakberendezői tervezést.

Miben tud neked segíteni a lakberendezési tervezés?

Egy ember az élete során 2-3 felújításon vagy építkezésen esik keresztül. Mi évente átlag 30 projektet segítünk sikeresen megvalósulni.

koncepció ikon

Segítünk kialakítani a harmonikus otthonok legfontosabb elemét, a koncepciót. Tovább >>

3d látványtervezés ikon

Körbejárható modellt készítünk, ami segít neked a kialakított terek jobb megértésében. Tovább>>

Konyha ikon

Konyha, fürdőszoba kialakításában is segítünk, funkcionálisan és designban is. Tovább>>

Bútortervezés ikon

Gardróbtervezésben, egyszerű és bonyolult bútorok tervezésében is a segítségedre leszünk. Tovább >>

Burkolattervezés ikon

Legyen szó padlóburkolatról, fürdőszobai csempéről, tapétáról, megtervezzük neked. Tovább>>

Költségvetés ikon

Ötleted sincs, mennyibe fog kerülni a felújítás? Részletes táblázatba foglaljuk, mi mennyibe kerül. Tovább>>

Elrendezés ikon

Konkrét anyagokat, elemeket válogatunk neked, ha már van elképzelésed, segítünk kiválasztani a legideálisabb darabot.. Tovább >>

Színtervezés ikon

A stílusodhoz illő harmonikus színeket állítunk neked össze, legyen szó kárpitról, tapétáról, falszínről vagy bútorról. Tovább>>

Világítás tervezés ikon

Hangulatvilágítást szeretnél, nem tudod, hová tegyél konnektort, milyen lámpát vegyél? A lakberendezési tervezés során ebben is segítünk. Tovább>>

Led profilok válogatása

Tervezés lépésről lépésre

1. Találkozó
A tervezés első lépése egy személyes találkozó, amely során felmérjük az igényeidet, megnézzük a helyszínt és pontosítjuk, hogy miben tudunk segíteni.
2. Tervezés
Amikor már képet kapunk arról, hogy milyen elvárásaid vannak a tervezendő ingatlannal kapcsolatban, nekilátunk tervezni. Ez körülbelül 2 hetet vesz igénybe.
3. Látványtervek bemutatása
A tervezés eredménye egy virtuálisan körbejárható terv lesz, amely az általunk legjobbnak talált elrendezést tartalmazza. Ezután a terveket változtatjuk, amennyiben szükséges, megbeszélésről megbeszélésre formáljuk a kialakult elképzelés szerint.
4. Válogatás, vásárlás
Miután megtaláltuk a legjobb elrendezést, elkezdünk konkrét anyagokat, bútorokat, lámpákat, színeket válogatni, ezeket megjelenítjük 3D-ben is.
5. Dokumentációs tervek elkészítése
Mialatt válogatunk, dolgozunk a kivitelezéshez szükséges terveken: vízkiállásokhoz, konnektorokhoz, lámákhoz, bútorokhoz, burkolat kiosztáshoz terveket készítünk a szakembereknek.
6. Művezetés vagy kiviteleztetés
Amennyiben igény van rá, konzultálunk a kivitelezőkkel, hogy a munka végeredménye a Te elképzeléseidet tükrözze. Erről bővebben itt olvashatsz: művezetés és kivitelezés.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésed van vagy szeretnéd megrendelni az lakberendezési tervezést? Nincs más teendőd, mint elküldeni az adataidat, és 1-2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.
het-level-tervezo-iroda-nevjegykartya-kisebb

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Vélemény, hozzászólás?