Kreatív kiegészítők gyerekszobába

Kreatív kiegészítők gyerekszobába blogbejegyzés

Kreatív kiegészítők gyerekszobába

Mindnyájan a legjobbat szeretnénk gyermekeinknek, ám olykor megfeledkezünk arról, hogy sokszor az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek. Nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk azért, hogy csemeténk szobája kreatív és egyedi legyen. Összegyűjtöttünk néhány imádnivaló megoldást, mely a legkisebbek és a nagyobbak birodalmát is különlegessé teszi.

Nagyon szeretünk gyerekszobákat tervezni, különösen akkor, ha a szülők részletesen mesélnek gyermekük stílusáról, érdeklődéséről, hobbijáról, kedvenc színeiről vagy mintáiról, figuráiról. Így hamar körvonalazódik bennünk, hogy milyen típusú és hangulatú enteriőrben érezhetné igazán jól magát a szoba lakója. Persze előfordul, hogy maguk a felnőttek sem tudják igazán, hogy milyen lenne az ideális közeg kicsinyük számára, és ilyenkor éppen a szabadság ad nekünk szárnyakat, hogy valami olyat találjunk ki, ami végül mindenki tetszését elnyeri. Mutatunk néhány képet, melyekből Te is ihletet meríthetsz!

Ha kisfiunk óvodatársának kisautó alakú ágya van, sokáig hallgathatjuk majd, hogy ő is olyat szeretne, de akár még kamasz lányunk sóhajait is, ha a barátnője saját függőfotelben írja a leckét. Mit tehetünk ilyenkor? Legyünk kreatívak!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

falfestesfotó: boredpanda.com

Ha a tapétát  unalmasnak találja és a falmatricák sem hozzák lázba gyermekünket, a falfestmény lesz a nyerő! A fából készül csúszdás ágy persze nem átlagos kiegészítő, de a földön  azért ott lapul a régi, egyszerű, mégis megunhatatlan autós szőnyeg!

falra_ragasztott_viragokfotó: localtalk.mynewplace.com

Az egyszínű fal remek alapot szolgáltat arra, hogy feldobjuk néhány extra kiegészítővel. A faldekoráció egy új szintje, ha a festést kiegészítjük néhány felragasztható, papírból készült mintával, mely gyönyörűen kidomborodik a fal síkjából. Kisgyerekek és kamaszok szobájába egyaránt ötletes és dekoratív megoldás!

sator-gyerekszobabanfotó: ideasforinterior.com

Hangulatos sátor, ahol gyermekünk biztonságban lehet, hiszen biztosan nem találnak rá ezen a remek rejtekhelyen. Miután pedig elvittük az iskolába, szívünk szerint beteget jelentenénk az irodában és mi magunk is itt pihennénk a mackókkal.

waadiyfotó: waadiy.com

Ha valamiért, hát egy házikó alakú ágyért az összes babánkat odaadtuk volna, sőt, talán még a fiúk is lemondanának néhány kisautóról egy ilyen “bunkiért”. Szerintünk lányoknak és fiúknak egyaránt remek választás, csak egy jó asztalos kell hozzá. Dekorálhatjuk színes kis égőkkel, lógatható, felragasztható apróságokkal, textilekkel.

fa_alaku_konyvespolcfotó: en.paperblog.com

Egy fa alakú könyvespolc talán még ahhoz is meghozza a gyerekek kedvét, hogy gyakrabban emeljenek le ágairól egy-egy olvasmányt, amit aztán örömmel lapozgatnak.

Nektek melyik megoldás tetszik a legjobban?

Olvastad már?
A kényelmes és inspiráló tanulószoba jellemzői
Éljenek a pöttyök és a csíkok!

No Comments

Post A Comment