Gipszkartonba építhető LED világítás

Gipszkartonba építhető LED világítás

Gipszkartonba építhető LED világítás

A gipszkarton álmennyezetek régóta népszerű megoldások a lakberendezés területén, és bár önmagukban is nagyszerű teremtések, fénykorukat a beépített, LED-es világítás beépítésének köszönhetik!  

A gipszkarton panelek funkciójukat tekintve arra hivatottak, hogy elfedjenek egy kevésbé szép plafont vagy csökkentség az adott helyiség belmagasságát, de természetesen szimplán dekoratív, igényes és különleges adottságai miatt is nagyon népszerű választás. Szerencsésen elrejthetünk takarásukban vezetékeket, csöveket, egyéb esztétikailag kifogásolható elemeket. További előnyük, hogy viszonylag könnyen és gyorsan lehet velük dolgozni, és nagyon látványos, változatos, egyedi formákat lehet létrehozni általuk.

led fényszalag

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Nem csak a plafont lehet gipszkartonnal borítani, hanem oldalfalakat is! Gondolkodhatunk lépcsőzetes, ívelt, vagy teljesen egyedi, sokszögletű formában is. A lehetőségek tárháza végtelen, a végeredményt az elképzeléseink határozzák meg, és maximum a pénztárcánk korlátozza!

LED világítás

Gipszkarton és LED találkozása
A gipszkarton panelek kiváló párost alkotnak a beépíthető LED lámpákkal ötvözve! Olyannyira gyümölcsöző ez a kapcsolat, hogy jóformán bármilyen helységben, bármilyen formában, bármilyen színben alkalmazhatók, a hatás mégis ugyanolyan kiváló. Legyen szó domináns, célzott világításról, vagy egyszerű hangulatvilágításról, a gipszkartonba épített LED fényforrások varázsolni fognak!

Rengeteg spotlámpa közül válogathatunk, melyek nem csak méretben, dekorativitásban, de formájukat tekintve is igazán változatos kínálatot nyújtanak. Aki különböző pontokba épített világító testek helyett egybefüggő fényforrásra vágyik, annak a szalagfények palettája lesz a Paradicsom! Flexibilis tulajdonságuknak köszönhetően megtörés nélkül alkalmazkodnak az íves alakzatú formákhoz is!

page

A modern stílusú enteriőrök hangulatának megkoronázója a gipszkartonba épített LED világítása, amely minden helyiségben megnyerően mutat! Íme néhány példa, hogyan hatnak a különböző megvilágítások a hálószobában, a nappaliban, a konyhában, és egyéb helyiségekben!

Gipszkarton álmennyezet és LED világítás a hálószobában 

led

led a hálóban

LED hálószoba

Gipszkarton álmennyezet és LED világítás a nappaliban

led a nappaliban

technologygreenenergy

Gipszkarton álmennyezet és LED világítás a konyhában

led a konyhában

Bármerre járunk, mindenhol találkozhatunk ezekkel a világítástechnikai megoldásokkal! Hotelek recepciója, szállodai szobák, színház-és mozitermek, éttermek, cukrászdák, kávázók, pubok, kaszinók, könyvesboltok, és folytathatnánk a felsorolást. A vendéglátóipari egységek stílusának megfelelően fantasztikusan látványos, és egyedi kivitelezésekkel találkozhatunk!

interiordecoration.eu

Izgalmasan játék színekkel, a mennyezet és az falak burkolatának tördelésével, melyek ívét LED-es fényszalagok követik.

Képek forrása: alpmagazine.it, decorpuzzle.com, interiordecoration.eu, interldecor.blogspot.com

Olvasd el korábbi bejegyzéseinket is ebben a témában!
Útmutató kalauz LED izzókhoz – 1. rész
Útmutató kalauz LED izzókhoz – 2. rész

No Comments

Post A Comment