Főszerepben a hangulatlámpák

Főszerepben a hangulatlámpák blogbejegyzés

Főszerepben a hangulatlámpák

Egy enteriőr hangulatának megkoronázói azok a kis lámpák, melyek lágy fényükkel ragyogják be a helyiséget. Annak ellenére, hogy másodlagos, kiegészítő fényforrások, mégis főszereplői az élettér alakításának.

Egy jól megválasztott hangulatvilágítás teljesen más érzetet kölcsönöz az adott helyiségnek, mint amikor a fő fényforrások világítanak. Lágy, sejtelmes vetülete  megnyugvást, melegséget áraszt. Márpedig ez a melegség érzés nagyon fontos, különösen ha a nappaliról vagy a hálószobáról van szó. Most, hogy egyre hidegebbek a napok, nincs jobb, mint hazaérni egy fárasztó nap végén, leheveredni az ágyra és a kellemes, bágyad fény ragyogásában olvasni egy jó könyvet pihenésképpen.

hangulatlampakfotó: lifemartini.com

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Tipp: Az otthonosság érzésének megteremtéséhez meleg színhőmérsékletű izzókat válassz hideg helyett.

Nagy népszerűségnek örvendenek mostanában a lámpafüzérek. Nem is csoda, hiszen látványosak, kreatívak és nagyon egyediek, elhelyezésük pedig nagy szabadságot ad. Rendkívül jól mutatnak a falon, polcok peremén, függönykarnison, ablakban, szinte bárhol!

house-ewoodys fotó: house.ewoodys.com

ghar-360fotó: ghar360.com

Bár az egyre népszerűbb LED fényszalagokkal és spot lámpákkal nagyon látványos és dekoratív hatások érhetők el, melyek a hangulatvilágítást hivatottak megteremteni, egy kis lámpa teljesen más miliőt eredményez. Szerencsére rengeteg imádnivaló hangulatlámpa közül válogathatunk az egyszerűbbektől a nagyon látványosakig, álló lámpák, fali lámpák, éjjeli lámpák terén egyaránt.

hangulatlampakfotó: pinterest.com

Nem csak romantikus fényük, hanem a lámpák jellege is kincset ér a lakás öltöztetése szempontjából. Aki pedig nem csak fényekre, hanem izgalmas mintákra is vágyik, lámpák garmada várja, melyek vetülete a falat is megmintázza a fények és árnyékok játékával.

freshome

Ha még nincs hangulatlámpád, itt az idő beszerezni egyet! Aki pedig lusta kimozdulni, annak itt egy remek ötlet! Elő a szép, tiszta befőttes üvegekkel és mécsesekkel! Jöhet egy kis csipke, egy kis spárga, és máris megvan a saját készítésű hangulatvilágításunk!

pin

fotó: pinterest.com 

Olvastad már?
Hogyan válasszunk világítást – 1. rész
A falburkolatok új dimenziója: 3D panelek

1 Comment

Post A Comment