Dizájn Bakik – 1. Koncepció

Dizájn Bakik #1 Koncepció

Dizájn Bakik – 1. Koncepció

Dizájn Bakik #1 Koncepció

1. Kizárólag helyiségekben gondolkodunk

Az egyik legtipikusabb hiba, amit festéskor, átrendezéskor vagy új lakás vásárlásakor elkövethetsz, hogy helyiségekben gondolkodsz és nincs a teljes lakásra kialakult koncepciód. Határozott elképzeléseid vannak arról, hogy milyen konyhát szeretnél, van egy kanapéd is, amit jó lenne betenni, végül is a nagynénitől kapott csillár elfér az étkezőben és a nagymamától megörökölt szekrény jó lesz a hálószobába. A végére pedig valahogy nem azt kapod, amit reméltél. Ismerős?

Mit tehetsz?

Szedd össze, hogy milyen bútoraid vannak, a kanapé, a csillár és a szekrény. Melyik milyen stílusú, összeilleszthetőek-e közvetlenül? Lehet, hogy a csillár nagyon jól megy a kanapédhoz, de az is lehet, hogy a nagymama szekrényéhez: nyugodtan keverhetsz modernet klasszikussal, ha azok valamilyen koncepció alapján összeillenek, legyen az szín, formavilág vagy anyag.

Még mielőtt bármilyen nagyobb munkába fogsz, érdemes végiggondolni, hogy milyen helyiségből mi nyílik, melyikből mit fogsz látni, hogyan tudod ezeket összhangba állítani. Mit látsz, amikor megérkezel a lakásba? Amikor a kanapén ülsz? Vagy ha a konyhában tevékenykedsz?

Színes kiegészítők natúr alapokon

Nézd meg szolgáltatásainkat!

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben. 

Hírlevél feliratkozás

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.