A megnyugvás szigete: a függőszék

A megnyugvás szigete a függőszék

A megnyugvás szigete: a függőszék

Egy puha kötött pulcsiban ülni a verandán, miközben két kézzel fogjuk a kedvenc bögrénkben gőzölgő forró kávét, olyan különleges élmény, ami az átlagos hétköznapokat is imádnivalóvá teheti. Van, aki kedvenc székébe vagy a kanapéra kucorodik, mások hintaszékben ringatóznak, mi a függőszékre szavazunk. Következzen egy kis pihenésre hangoló, főszerepben a függőszékkel!

A gömbölyded alakú függőszékek vagy függőfotelek nem egyszerűen a pihenés élményével kecsegtetnek, burokszerű kialakításuk ölelése a biztonságérzet örömét is magában hordozza. Ringatózó mozgásuk azonnal felhangolja gyermeki lelkünket, máris belebújnánk egy bögre kakaóval vagy kávéval és egy jó könyvvel.

ket-fuggoszek-fedett-teraszonfotó: byronbayhangingchairs.com.au

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Talán elsőre azt gondolnánk, hogy egy ilyen bútor azok kiváltsága, akiknek van kertje, ezzel azonban szerencsére tévedünk. Bár alapvetően kültéri használatra tervezett típusokkal találkozhatunk, használatuk nem kizárólagosan szabadtéren jellemző.

feher-fuggoszek-haloszobabanfotó: byronbayhangingchairs.com.au

Anyagukat tekintetében alapvetően alkalmasak arra, hogy ellenálljanak az időjárás változásának, esőnek, szélnek és erősebb napsütésnek egyaránt. Nappali vagy hálószoba éppúgy otthont adhat ezeknek a bútoroknak, mint a kert, a terasz vagy az erkély.

fuggoszekek-kulteren-es-belterenfotó: flickr.com

Választhatunk fonott, faragott, varrt, szőtt, rattan típusok közül, melyek többsége acél vázas tartószerkezettel rendelkezik. Formatervezés tekintetében is rengeteg dekoratív kivitelezésekkel találkozhatunk, melyek a funkció mellett az esztétikum malmára is hajtják a vizet. Rögzíthetjük erős ágú fához, gerendákra, beltérben plafonba fúrt szemescsavarral.

Bármelyik típusú is legyen számunkra a legkedvesebb, garantáltan örömmel élvezhetjük benne a kikapcsolódást, és feltöltődhetünk egy kis energiával a mozgalmas mindennapok végén.

Olvastad már?
Mit lát a lakberendező, amikor barátai lakásában jár
Lakberendezés a természet színeinek jegyében

 

1 Comment
  • Andrea
    Posted at 08:39h, 19 szeptember

    Imádnivalóak ezek a függőszékek! Bármelyiket elfogadnám a erkélyemen, csak sajnos nem férne el. Most ilyenre szeretném kialakítani, ezek nagyon tetszenek: link

Post A Comment