A falburkolatok új dimenziója: 3D panelek

A falburkolatok új dimenziója - 3D panelek

A falburkolatok új dimenziója: 3D panelek

Szeretsz elrugaszkodni az átlagos és megszokott dolgoktól? Otthonodban is izgalmas, modern, egyedi és látványos megoldásokra vágysz? Akkor a 3D falpaneleket Neked találták ki! 

Ha eddig azt gondoltad, hogy egy falat maximum egy merész falszínnel, egy mintás tapétával vagy hatalmas vászon képekkel lehet feldobni, akkor valószínűleg nem találkoztál még a 3D-s panelekkel.

3D falpanel lila

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Számos módja létezik a falak praktikus és dekoratív burkolására, sok-sok anyag és forma közül választhatunk. Poszterek, tapéták, falmatricák, csempék, kövek, dísztéglák, egyéb strukturált bevonatok, parafa burkolatok és még folytathatnánk a sort. Létezik azonban egy mesteri innováció, ami modern, környezetbarát és magas minőségű jellegének köszönhetően mindezek felé emelkedik.

3D falburkoló barna színben

A 3D falpenelek új dimenziót adnak a falaknak, forradalmian új megoldást kínálnak a belsőépítészet terén. Akár hétköznapi otthonok, akár vendéglátóegységek helyiségeiről van szó, egyaránt kiválóan alkalmazható lehetőségeket biztosítanak. Ha kicsit jobban figyelünk máris rengeteg szálloda, üzlet, étterem, kiállítóterem falain láthatunk ilyen elemeket.

műbőr 3D falburkolatEgyszerű, letisztult, műbőr panelek

Ami pedig a legjobb hír, hogy a számtalan 3D panel környezetbarát anyagokból kerül előállításra, melyek természetes növényi rostok és zúzott cukornád szárából készülnek. A falpanelek könnyedén telepíthetőek, némelyik pedig még festhető is. Ha viszont inkább egy egyszerű bőr vagy műbőr típus mellett tennénk le a voksunkat, azok közül is kedvünkre válogathatunk, valamint a gipszből készült formák palettája is bőséges kínálattal rendelkezik. 

3D faldekor

Ezek a domború mintázatok általában egy nagyobb felületen garantálnak igazán látványos hatást, de kisebb, kiragadott, izolált területeken is egészen csodálatosan működnek! Előszobában, nappaliban, hálószobában, konyhában vagy fürdőszobában egyaránt tökéletes választás.

méhsejtrácsos 3D falpanel

Méhsejtrács alakzatban elhelyezett 3D panelek.

3D falburkolat

Hullámzó alakzat egy bárpult alatt.

3D falburkolat

Fantasztikus térhatás, esztétikai érték, dekorativitás, modern miliő!

Minden formában elegáns és magával ragadó innováció. Nagyon tartósak, exkluzív mintázatok találhatóak közöttük és elérhető áron juthatunk hozzájuk!

3D faldekor

3D falburkolat rózsaszín

Süllyesztett és domború kialakításuk révén teljesen új élményt nyújt látványuk. A geometriai formák és izgalmas térhatású kombinációk variációi mind nagyon szemrevalóak. 

3D faldekor
A különleges és kifinomult idomok eleganciáját az ideális elhelyezésű és típusú fényforrásokkal lehet igazán kiemelni!

Forrás: 1decor.net, 3dwallpanels.com,deavita.com, drawhome.com, houzz.com

Olvastad már?
Gipszkartonba építhető LED világítás
Faldekorációs ötletek

No Comments

Post A Comment