4 dolog, amit sosem hallottál, ha nem volt még lakberendeződ

4 dolog, amit sosem hallottál, ha nem volt még lakberendeződ

4 dolog, amit sosem hallottál, ha nem volt még lakberendeződ

Ha nem volt még dolgod lakberendezővel, de sokszor elképzelted már milyen lehet rábízni magadat egy szakértőre, íme 4 mondat, amit a legjobbaktól hallhatsz.

1. “Szerintem ez az anyag jobban illik a Te stílusodhoz”
Bármilyen furcsán hangzik, valójában a legtöbben nincsenek tisztában saját stílusukkal, vagy nincs is kifejezetten egy vegytiszta stílusuk, amit képviselnek és otthonukban is szeretnének érvényre juttatni. Egy profi lakberendező könnyedén segít a számunkra legmegfelelőbb irány felfedezésében.Végül is azért bízzuk magunkat szakemberre, mert mi nem vagyunk azok, nemde?!

színválasztás

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

Ha egyedül, barátaiddal, esetleg kedveseddel vásárolgatsz és egy eladótól kérsz tanácsot, nem feltétlenül a Te érdekeid fognak érvényesülni. Egy eladónak gyakran az a feladata, hogy rábeszéljen egy termékre és meggyőzzön Téged, miközben semmit nem tud rólad vagy az otthonodról. Természetesen vannak kivételek!

Egy lakberendezővel közös vásárlásra mehetsz, hogy együtt válasszátok ki a bútorokat, anyagokat és színeket!

2. “Onnan érdemes vásárolni.”
Ha van lakberendeződ, ő lesz az első számú segítőtársad, aki súg, hogy honnan érdemes vásárolni. Ismeri a trendeket, a kínálatokat, az eladókat és az üzletek termékpalettáját, tudja hol a legjobb az ár-érték arány. Bizonyos üzleteknek csupán a marketingje ütős, a valóság aztán csalódást okoz. Egy lakberendező megkímél ettől, rengeteg időt és energiát, sőt, pénzt spórolhatsz meg a segítségével.

lakberendezési üzlet

3. “A te házad, a te várad!”
A káoszból rendet és a rondából szépet varázsoló lakberendező “jótündér” segít, tanácsol és javasol, hiszen mindent tud a szakma fortélyairól és sokkal komplexebben látja a helyzetet, mint az, aki nem hozzáértő szemekkel nézi. Ha azonban foggal-körömmel ragaszkodsz ahhoz, amit elképzeltél, akkor ennek alapján igyekszik kihozni a lehetőségekből a legjobbat. Végül is Te döntöd el, hogy milyen helyen szeretnél élni.

modern nappali

4. “Megálmodjuk helyetted, neked elég körbeírnod, mit szeretnél!”
Ha sikerül jó lakberendezőt találnod, akkor a beszélgetések és tervezések során úgy érzed, mintha a lakberendező a vesédbe látna. Olyan dolgokat talál ki, melyekre vágytál, de talán magad sem tudtad megfogalmazni. Tudja mi illene hozzád, mire lenne szükséged, teljesen rábízhatod magadat!

két nő és egy férfi beszélget

Egy profi lakberendezőtől tehát ezeket a mondatokat lehet hallani, egy elégedett ügyfél száját pedig végül mindig az a mondat hagyja el, hogy „Köszönöm a segítséget, annyira tetszik a végeredmény, nagyon megérte!”

Képek: houzz.com, lokalis.hol.es, mohomy.com

Olvastad már?
8 ok, amiért érdemes lakberendezőt fogadnod
Mi a különbség a belsőépítész és a lakberendező között?

No Comments

Post A Comment