Lakberendező Pillanatok – Végre péntek

Olvasási idő 2 perc

Ugyanolyan hosszú volt ez a hét, mint a többi, mégis örülök, hogy végre péntek van. A héten rengeteg dolgot csináltunk, anyagokat, bútorokat kerestünk és tervlapokat véglegesítettünk.

Ez a része a legkevésbé látványos a munkánknak, válogatunk, áruházakat, weboldalakat böngészünk, boltokat járunk, érdeklődünk, rengeteget telefonálunk és árajánlatokat kérünk.

Ahhoz, hogy egy munka el tudjon készülni, időnként olyan háttérmunkálatokat kell végezni, aminek bő 80%-a nem látszik. Ez kicsit hihetetlenül hangzik, ugyanakkor sok esetben, amikor kiválasztunk valamit, kiderül, hogy nem jó vagy nem elég jó, esetleg az ára nem megfelelő, a minősége vagy a rendelési ideje. Ilyenkor új megoldást vagy alternatívat kell keresni. Ez fáradságos és odafigyelést igénylő munka, ami sokkal megterhelőbb, mint a kreatívabb része.
Viszont jó látni, amikor megvalósul a terv, egy pont olyan darabot sikerült találni, amit elképzeltünk, vagy valakinek olyan ötlete támad, ami előrelendíti az adott probléma megoldását.
Montázsok készülnek, táblázatok, listák garmadája. Hoztam is két variációt egy hálószobára, na nem táblázatot, az nem túl izgalmas.
haloszoba-montazs1-het-level-tervezo-irodahaloszoba-stilus-montazs2-het-level-tervezo-iroda

Fibinger Zsuzsa Petra lakberendező

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat
<< Lakberendező Pillanatok – Játszunk! Lakberendező Pillanatok – Kitekintés, avagy külföldön kolbászból van a kerítés >>

Vélemény, hozzászólás?