Lakberendező Pillanatok – Klasszikus dekor

Olvasási idő 1 perc

Elegáns, klasszikus enteriőr tervei készülnek nagy erőkkel, rengeteg jó ötletet és megoldást találtunk, ami reményeink szerint elnyeri majd a megrendelők tetszését.

A klasszikus stílusok egyik támpillére a szimmetria, a másik pedig a díszlécek és dekorációk alkalmazása. Persze meg kell találni az egyensúlyt, hiszen a túl sok itt is túl sok. Viszont egészen más alapokon nyugszik egy minimalista vagy modern stílus, de ezt már korábban említettem is.

Ezek a cikkek csak a részletekben segítenek, de a lakberendezés sokrétű, szaktudást igénylő folyamat. Kérd a segítségünket, hogy amíg mi a bonyolultabb technikai háttérrel foglalkozunk, addig Te elmerülhess az apró részletekben.
Szolgáltatásaink | Kapcsolat

A díszlécek pedig olyan sokfélék lehetnek, hogy válogatnunk kell közöttük, hogy hová milyen a jó. Készülhet ugyanis rengetegféle anyagból, lehet hajlítható, egyenes, de a formája mindenképpen sokat meghatároz. Régen főleg gipszből vagy tömörfából készült, ma már vannak ettől olcsóbb megoldások, amikkel a mesterek könnyebben tudnak bánni. Van, amelyikbe ledszalag tehető, van, amelyik kifejezetten csak dekorációra alkalmas, de lehet függönyöket is takarni ezekkel.

Egy szóval külön iparágak foglalkoznak ezekkel, és falra, mennyezetre, lábazatnak szerelhető lécek sokaságából lehet válogatni. Tapétával, valamilyen sötétebb falfestéssel gyönyörűen mutatnak.

Ha valakit érdekel, akár modern, minimalista stílushoz valót is talál, de itt egy videó kedvcsinálónak:

Fibinger Zsuzsa Petra lakberendező

 

 

<< Lakberendező Pillanatok -Probléma és innováció >> Lakberendező Pillanatok – A részletek hatalma

Vélemény, hozzászólás?